Ez meg mindig altatasnak szamit?
Lefekszem(egyutt alszunk egy francia agyon)o odajon,lefekszik,elkapja a tapszert,megissza egy darabig nezelodik majd hasrafordul es elalszik.
Vegig ott fekszem mellete de nem erek hozza(mostmar).
Nem tudom miért fontos ez a kérdés számodra, hogy altatás-e vagy nem?
Ha a babádnak így a jó, ezt igényli, hogy mellette legyél, akkor szerintem tök mindegy.
Az én lányom is csak úgy alszik el, ha a sötétbe az ágya mellett ülök míg el nem alszik, aztán kimegyek ha elaludt. Még a kezét sem fogom. Nem tudom ez altatás-e, de nem is érdekel. Ha nagyobb lesz biztos azt fogja igényelni, hogy meséljek neki míg el nem alszik, ez is egy altatás.
Amíg kell a szülő hogy mellette legyen, addig altatás.
Babanaploba irom mikor mit csinalt,kesobb ugyis kerdezgetni fog errol ha nagyobb lesz.felirtam a datumot mikor aludt el eloszor igy de akkor ez meg az altatasos reszhez tartozik ezek szerint.
amugy a babakocsiologatas altatastol jutotunk el idaig,kozben volt minden,de semmire nem eroltettem ra hagytam hogy o alakitsa,egy hete nem keri a kezemet nem en nem adom oda neki.
3. vagyok. Köszi hogy válaszoltál, mostmár értem, hogy a babanaplóhoz kell. Már azt hittem itt is arról van szó, hogy más anyukák dicsekednek, hogy az ő gyerekük már milyen hamar magától alszik.
Tényleg ügyes vagy, hogy idáig eljutottatok.
Szerintem félig altatás :) Az nem gond, hogy igényli a jelenlétedet, de nagy előrelépés a babkocsihoz képest. Mennyi idős a kislányod?
Sajnos az én kisfiaim visszafejlődtek :( Lassan 2 évesek, eddig beraktam őket az ágyukba, és egy hang nélkül aludtak. De most kimásznak a kiságyukból, így ölben altatom az egyikőjüket, vagy lefekszem, és ő odabújik. Másik kicsit nem bújik hozzám, inkább húzgálja a takaróját, és fel-le mászkál. Esténként az etetőszékben alszik el, ha nagyon kidől :( Bár 2 hete ez megy, de javul a helyzet lassan. Bocsi, hogy leírtam, de vannak ilyen kirívó esetek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!