Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik az a joghurt, amit...

Melyik az a joghurt, amit ehet egy 15 hónapos gyerek és tényleg gyümölcs van benne? Úgy tudom, hogy Activiát még nem ehetnek! Vagy ez nem igaz?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 11:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jogoballát adj neki, igazi nagy gyümölcsdarabok vannak benne. Danonet semmilyet ne adj, abban van a legtöbb mű összetevő, Activiát pedig tényleg nem szabad, a gyártó honlapján ki van írva.
2011. febr. 25. 12:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Az utolsónak teljesen igaza van.Én is azt adok a 9 hós kisfiamnak.Az a legjobb.
2011. febr. 25. 12:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Megnéztem, valóban nem javasolják 2 éves kor alatt az Activiát, én sem tudtam. Az hogy miből állítják elő a gyümis joghurtokat jó kérdés. De én feltenném a kérdést, hogy aki azt ajánlja, hogy a natur joghurtba tegyünk gyümölcsöt, az szerint melyik és honnan származó gyümölcs a megbízható és vegyszermentes? Hogy legyen okos az ember, ha jót akar gyerekének. ..
2011. febr. 25. 12:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Danone könnyű és finom sárgabarackos összetevői közül csak egy pár: módosított kukoricakeményítő, pektin, paprikakivonat, karotinok, nátrium-citrát, kalcium-citrát, citromsav, répa koncentrátum, emulgeálószerek...

Kérdezem én: mi a pcsának kellenek ezek a gyümölcsjoghurtba???

Mikor vannak olyanok is, amik ilyen műanyag-mentesek (Zott Jogobella, Zott szívecske és Milbona - Lidlben kapható), iszonyat finomak, és akkora gyümölcsdarabok vannak benne, mint a fejem (persze csak hülyülök ezzel), de a Danone egy nagy xar.

Aktíviát pedig tényleg nem szabad adni két éves kor alatt, a gyártó honlapján fent van feketén-fehéren:

[link]

Gyerekek is fogyaszthatják az Activia® termékeket?

Amennyiben a gyermek elmúlt 2 éves, nem érzékeny a tejfehérjére, a tejcukorra, vagy a termék bármely összetevőjére, akkor az egész családdal együtt nyugodtan fogyaszthatja az Activia joghurtokat. Az összetevők listája a termékek csomagolásán olvasható.

2011. febr. 25. 13:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Csak jogobellát!
2011. febr. 25. 14:08
 16/18 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! Azt hiszem akkor a jogobellát fogom kipróbálni!

A 12:44-esnek teljesen igaza van!

2011. febr. 25. 16:05
 17/18 anonim ***** válasza:
A Jogobella tényleg ízre a legfinomabbak közé tartozik, de tudtommal ez is kicsit "mű", mert nem élőflórás. Ezért tovább el is áll.
2011. febr. 25. 21:59
 18/18 anonim ***** válasza:
2011. febr. 25. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!