Melyik az a joghurt, amit ehet egy 15 hónapos gyerek és tényleg gyümölcs van benne? Úgy tudom, hogy Activiát még nem ehetnek! Vagy ez nem igaz?
Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 11:02
1/18 anonim válasza:
Natur joghurtba apríts bele olyan gyümit, amit szeret, vagy a gyümipépet keverd bele. Az előre gyártott gyümis joghurtokban több a káros anyag, több a színezék és a kül. ízfokozó.
2/18 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy amit most lehet kapni az a banán, alma, körte, ami mind megfog és nekem ezek nélkül is nagyon szorulásos a lányom! Szóval várom még a választ a kérdésemre! Neked pedig köszönöm a választ!
2011. febr. 25. 11:06
3/18 anonim válasza:
Én kizárólag natúr danont vennék, és kevernék bele gyümit. Szilvát kapsz fagyasztva, állítólag barackot is, de én azt sehol nem találtam.
Az aktíviáról vannak elméletek, hogy függőséget okoz,.,.
4/18 anonim válasza:
Kisfiam 13 honapos es en szoktam neki adni gyumolcsos activiat. Foleg a tropusi gyumolcsoset szereti nagyon meg a mangosat. De megeszi az eprest, meggyest is es a naturt is szereti. Egyedul a vaniliasat nem eszi meg. Nekunk semmi gondunk nem volt vele. Ha valami oknal fogva nem szabad nekik adni akkor en lemaradtam rolla. :( Sajnos nekem a natur joghurtba belekeverve a fagyasztott gyumolcsot nem eszi meg. Hat mit ne mondjak a fagyasztott meggyet en is megkostoltam es meg is ertem a gyereket. :) De azert problad meg mert tenleg jo otlet de az en fiam nem szereti a fagyasztott gyumolcsot.
5/18 anonim válasza:
Gyümölcsös bébiételt is lehet belekeverni natúr joghurtba, azok tartósító-ízfokozó-színezék mentesek, magas gyümölcstartalmúak, finom lesz tőle.
6/18 anonim válasza:
A "gyümölcsös" joghurtokban, minden van, csak gyümölcs nincs.
7/18 anonim válasza:
11:38-nak
2 éves korig a gyártó sem ajánlja az actíviát.
8/18 anonim válasza:
Yogobellát vagy Frühtegutot szoktam neki adni, ananászosat, barackosat, meggyeset. De a tejtermék miatt és nem azért, mert hű de sok gyümölcs van benne. A gyümölcsadagot nem fedezi.
9/18 anonim válasza:
Hát én gyümölcsös Activiát adok 1 éves kislányomnak. Nekem nem mondta senki, hogy nem adhatnám. Abban legalább van gyümölcsdarab. ÉS annak ellenére, hogy szereti a gyümölcsöset, megeszi a naturt is. Nekem a naturt még a védőnő is ajánlotta anno. (Én pont a natur Danone-t nem adnám. Abból kiindulva, hogy a gyümölcsös joghurtjai is mennyi gyümölcsöt tartalmaznak, kételkedem abban, hogy a natur is jó minőségű is...)
10/18 anonim válasza:
Ez van a gyümölcsjoghurtokban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!