Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit gyarapodik egy 4...

Mennyit gyarapodik egy 4 hónapos baba egy héten?

Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 4,5 hós most pl. 150 g-ot hízott 1 hét alatt, de változó.
2009. febr. 15. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Elvileg 10-20 dkg-t kéne gyarapodnia egy ennyi iős babának, de persze ezt a babák sokszor figyelmen kívül hagyják! Ha hízik valamennyit, akkor jó, de ha stagnál, figyelni kell, hogy eleget eszik-e, fogynia pedig nem szabad.

2009. febr. 15. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:
szia! az én fiam az első hónapban semmit sem hízott, majd 3 hónapos korára megduplázta a születési súlyát, amit 3300 gr volt. Most 4 hónapos és 7 kg. Kb. 2 hete csak 10 dkg-ot hízik. valószínűleg most lassul már a gyarapodása, mert amúgy az étvágya jobb, mint valaha. Lehet, aztán megint megugrik majd a súlya.
2009. febr. 15. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam amikor 4 hós volt (2 hete), akkor sajnos fogyott 2,5 dekát. Dokinéni mondta, megvárjuk mi lesz utána, mert nem volt azon a héten sem sírós, és előtte héten pedig 30 dekát hízott. Most a 2 hét alatt 48 deka + jött fel neki. 4,5 hónapos és 7680 gramm.

Én most saját példán tudom cáfolni azt, hogy a fogyás után azonnal tápszerhez kell nyúlni. Áldom a dokinénit, hogy azt mondta várjunk még egy-két hetet.

2009. febr. 15. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!