Van olyan, hogy annyira nagyot nő hosszában a baba, hogy a súlya nem gyarapodik?
sztem van!
22 hós kislány anyukája
sajnos most pont még bent van a kaki, úgy lett kevesebb.
köszi!
remélem, nincs semmi gond...
ez vigasztaló!
köszi!
Figyi, ne foglalkozz 40grammokkal, mert megzavarodsz. Én is abba a hibába estem, hogy folyton mértem a babát, pedig szemmel láthatóan nőtt, de én mégis a körmöm rágtam le sokszor, ha azt láttam, hogy "visszafogyott". Próbáld meg leszűkíteni a méregetést max.2 hetente, csak hogy megnyugodj.
Ilyen eltérés lesz is még, majd amikor elkezd mozogni is.
Ne aggódj! Ha látod, hogy szépen fejlődik, akkor biztosan nincs semmi gond!
Szia!én pont igy jártam a kisfiammal,igaz ő már 10 hónapos,de most volt elöször,hogy nem hizott,hanem fogyott.Viszont hosszra 5 cm-t nött 1 hónap alatt.9 hónaposan volt 10460 gramm és 75 cm,10 hónaposan pedig 10380 gramm és 80 cm.
De megnyugtatott a doki,hogy semmi gond nincsen,ő most nem hizott,hanem nyúlott.
Persze ő már egész nap mászik,lépeget,egy percre sem ül le,ennek is köszönhető,hogy leállt,az a nagy súlynövekedése.
köszi! megnyugtattatok!
jó babázást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!