Ha egész éjszakára rajtahagyjuk a baba fején a fejpántot nem lesz tőle baja?
Figyelt kérdés
Elállnak a fülei sajnos,ezen szeretnék segíteni.....2009. febr. 15. 19:15
1/5 anonim válasza:
szerintem hülyeség,nehogy véletlenül lecsusszon az arcára.Én nem tenném.
2/5 anonim válasza:
Én nem hagynám rajta, nagyon veszélyes lehet ha lecsúszik a nyakára és belegabalyodik.
3/5 anonim válasza:
inkább ragaszd oda.. Nagymamám is azt csinálta és nem állnak el az apukám fülei. Leokoplasttal... nem tudom hogy is irjak helyesen de tudod mire gondolok
4/5 anonim válasza:
Az elálló fül nem attól jön rendbe, hogy lenyomod a füleit, hanem attól, hogy a feje "közé nő" Hiába fogatod le, ezzel nem használsz. Két hétig én is csináltam, de az orvos kiröhögött, utána több embert is megkérdeztem, és mindenki azt mondta hogy nem csináljam. Apának is elállt a füle, de magától helyrejött, úgyhogy nem csinálom tovább. A leragasztás nagyon gáz, még vékony a bőrük és könnyen felsérted.
5/5 anonim válasza:
Nem szabad!!! Nagyon könnyen lecsúszhat a nyakára!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!