Arra gondoltam h majd éjszaka megyünk,de nem tudom hogy tudna-e aludni az ülésbe vagy egyáltalán hogyan foglaljak le kb 15 óra alatt egy aktív 1 éves gyereket?!?!?!
az én lányom 1 éves. A leghosszabb út 500 km. volt, de nagyon rosszul viselte. Nem igazán lehetett "szórakoztatni", lekötni. És alig aludt, pedig a délelőtti alvásidejében indultunk.
2011. febr. 24. 19:46
2/11 anonim válasza:
Szerintem,ha nem akarod hogy mindnekinek pokol legyen az út,osszátok el pl.3-4 napra az utat,igy mindennap csak 5-7 órát mentek.Készitsetek utvonaltervet,előre foglaljátok le a szállásokat.Mi igy jöttünk egy évessel 1600 km-t,Londonból.Naponta 5 órát mentünk.A mi lányunk nagyon rosszul tűrte akkoriban az autózást,igazából 20 perceket alig leetett vele azokban az időkben nyugodtan utazni.Vagy legalább 2 napra osszátok el,éjjel menjetek,nappal meg álljatok meg,vegyetek ki egy szobát,apa aludjon,ti meg sétálgassatok.
2011. febr. 24. 19:54
3/11 Annaagi válasza:
Ha nincs hozzászokva akkor nehezebb a dolog. A jó hír az,hogy a gyerekek nagyokat tudnak aludni az autóban! Ha az egyik szülö mellette ül, játszik Vele, beszélget Vele akkor is gyorsabban telik az idö. Az hogy a gyerekek nyügösek néha az is normális, és persze hogy Öket is megviseli egy ekkora út, de én akkor nem osztanám el az utazást 5 napra, legfeljebb 2-re, mert akkor minden nap ugyanazt a tortúrát állja ki a pici. (mellesleg jegyzem meg mi évente többször utazunk 1100 km-t és én mindig végigvezetem az utat a gyerekekkel együtt. Ök ebbe születtek bele, és elfogadják hogy így van. Sokat aludtak, játszottak, de mindig többször megálltunk mozogni, ugrálni) Tudom hogy egy egyéves nem tud még futkározni de jó ha kiveszitek az ülésböl és hagyjátok valahol mozogni ahol le lehet tenni, pl. egy étterem játszósarkában.
2011. febr. 24. 20:18
4/11 anonim válasza:
szerintem ez kínzás a gyerekkel szemben,én napra adagolnám az utazást!Az én fiam az tuti nem bírná ki de meg sem próbálnám!
2011. febr. 24. 20:22
5/11 anonim válasza:
Szia!
A mi kisfiúnk hozzá van szokva az utazáshoz,de szerintem még neki is sok volna az 1200 km. Nalunk eddig 600 km(pest oda vissza)volt a legtöbb.Aludt odafele is(tápi ivott itthon és utána szunya.Hazafele meg szintén szunya,elfáradt az Ikeában:))
Ha vállalkoztok az útra mindenképp több időt számoljatok,több megállás,nyújtózás,séta stb.
2011. febr. 24. 20:36
6/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Amúgy a mi kisfiúnk is igen aktív egy éves,de ha megy az autó akkor hirtelen megnyugszik,csak ne álljunk meg.... Na akkor indul a hacacáré:)))
2011. febr. 24. 20:38
7/11 anonim válasza:
1100 kilometert utaztattam a 14 honapos fiamat. ejszaka mentunk es ugy idozitettuk az indulast mint az esti altatast. az orvos tanacsara kapott delutan egy enyhe nyugtatot hogy meg kevesebb baj legyen az uton. 3szor megebredt de olyankor lehuztunk es kivettuk egy kicsit majd egy kis pihi utan egybol vissza is szunyalt. 16 ora alatt huztuk le az utat de amit reggeledett es felebredt sokkal tobbszor meg kellett allni...majusba megint nekilatunk az utnak es kivancsi vagyok hogy milyen lesz
2011. febr. 24. 20:39
8/11 anonim válasza:
Gondold át.Én egyévesen indultam el vele 600km volt az út.azt hittük aludni fog,éjszaka utaztunk.Kérte az ágyát,majdnem végigsírta.Visszafele pedig 300 kilóméteren végig szopott,inkább cumizott,azt hittem belehalok.Kiborította teljesen,2 hét kellett amég visszarázódott.
2011. febr. 24. 23:03
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Marad az akciós repülőjegy!:-)
2011. febr. 25. 07:40
10/11 anonim válasza:
Az enyém 5,5 hónaposan és 7,5 hónaposn is kibírta simán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!