Amelyik babának későn jön a foga a mozgásfejlődése is lassabb?
Figyelt kérdés
Példák, ellenpéldák is érdekelnének illetve ha valaki tudja,hogy van-e ennek valóságalapja.köszi2011. febr. 24. 13:50
11/13 A kérdező kommentje:
Hát úgy tűnik ezek alapján,valóban nincs összefüggés. köszi a válaszokat!
2011. febr. 24. 16:46
12/13 anonim válasza:
Azt hiszem a fiam peldaja erositheti a teoriadat. 1 evesen tort at az elso foga, par hete. 5 hosan fordult at, 7 hos elmult mikor kuszni kezdett, 9 hos elmult mikor maszni kezdett, rogton utana felallt es oldalazva lepeget. Azota csak ennyi, meg nem allt fel kapaszkodas nelkul es nem tett meg olaloan 1 lepest sem. Van 3 kis haverja. Par nap kulonbseggel szulettek. Az egyikuknek pl mar 7 hosan 6 foga volt es onalloan fel tudott allni. 2-nek 8-9 foga van ok ketten szepen jarnak onalloan. A 3-nak 2 foga van, o most kezd onalloan lepegetni es ott van az en fiam az egy kis fogaval es nem jar. Persze en sem hinnem, hogy van osszefugges, de mar en is elgondolkoztam ezen. Majd teszi a kis dolgat mikor eljon az ideje.
13/13 anonim válasza:
Én se hallottam még erről. Kislányom is ellenpélda. 6 hónaposan négykézláb állt, 2 hétre rá mászott és felült. 7 hónaposan felállt és el is kezdett kapaszkodva lépegetni. Az első foga pedig ez után kezdett kibújni, 7-8 hónaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!