Anyucik, milyen gyakorisággal van szex nálatok?
Heti 3-4x. (másfél éves gyerkőc)
2011. febr. 24. 12:24
Heti 2-3x. (8 hós a baba). Amikor kisebb volt, ritkábban voltunk együtt.
2011. febr. 24. 12:30
Havi 2-4. Nagyon kevés, jó lenne több is, de mint azt már páran írták, nincs rá energia...
Másfél éves baba anyuja
2011. febr. 24. 12:35
Heti egyszer, de az szerintem nagyon jó:)
2, 7 és 11 évesek a gyerekek.
2011. febr. 24. 12:46
4 hónapos a kislányom. Úgy havonta, volt hogy kettő is volt egy hónapba. Ez van. fáradtság... inkább alszok.
2011. febr. 24. 13:04
16/27 A kérdező kommentje:
Látom jönnek az enyémhez hasonló helyzetek.Kicsit megnyugtat,hogy nem csak velem van ez.Eg ydologra lennék kíváncsi,sajnos kimaradt a kérdésből.Akiknél gyakori,vagyis heti 2-3 azok szoptatnak?Mert ez is eléggé befolyásoló tényező,mert azt mondják a prolaktin csökkenti a nemi vágyat.Akik már írtatok,nem bánnám ha erre is válaszolnátok.
Nagyjából heti 1-szer, ritkábban 2-szer.
A kislányunk már külön szobában alszik, de sokszor, mire beérek az ágyba a házimunkák, gyerek rendezése után, a férjem elalszik...
2011. febr. 24. 13:19
heti 2-3, már nem szoptatok másfél éves a Kisfiam, de még szoptattam is meg volt, akkor nehezebb volt Nekem mert úgy vagyok vele,h. a mellem vagy játékszer v. kajaforrás, így Apa akkor nem mellezhetett.
2011. febr. 24. 13:20
5 hós a babám, mi naponta (hétvégén többször is, amikor épp alszik...). Ha nem tud belém hatolni (szoptatok is), mert kellemetlen nekem, akkor én elintézem valahogy. Persze olykor-olykor 1-1 nap kimarad. Külön szobában alszik amúgy a poronty, éppen ezért is. No én is fáradt vagyok sokszor, nem vitás, de utána jobb a kedvem:D
2011. febr. 24. 13:38
Ha heti kettő van, már a felhők felett járok. Babánk 18 hónapos, most várjuk a kis tesót, és sajnos nagyon nehéz terhesség, szinte folyamatos rosszullétekkel.
Férjem a napokban jegyezte meg kacsintva, hogy "Hú, mennyit fogunk szexelni, ha véget ér ez az "áldatlan" állapot!"
Szerencsére jól bírja, türelmes és megértő. Az a rossz, hogy fejben kívánom, csak épp nem tudjuk kivitelezni, mert alig élek.
2011. febr. 24. 13:39
Kapcsolódó kérdések: