Anyucik, milyen gyakorisággal van szex nálatok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 11:53
1/27 anonim válasza:
Heti 2-3... (Másfél éves kisfiú anyukája)
2/27 anonim válasza:
Nem ez az ideális, de havonta 1-2-3X. Jobb volt amikor minden 2.nap volt, de egyszerűen se energiánk, se indíttatásunk nincs annyira ki vagyunk merülve a két gyerek és a munka mellett.
3/27 anonim válasza:
Heti 1-2, (néha 3).. már 4 gyerekünk van, így nem vagyunk nagy akrobaták :))))
4/27 A kérdező kommentje:
A heti 2 nem semmi,még csak 3 válasz volt de én már kezdek be pánikolni.A havi egyet hogy lehet egy kicsit megsokszorozni?Bocsi,hogy kérdésben kérdés.
2011. febr. 24. 12:00
5/27 anonim válasza:
heti 1-2 mikor hogy van energiánk és persze ahogy engedi a lurkó! hozzá teszem köztünk alszik a 11hónapos babánk és csak 1 szobánk van,tehát elég nehézkes megoldani de megteszünk mindent,hogy jó legyen.
6/27 anonim válasza:
Naponta:) kirobbanok az energiától:) férjem kevésbé mert éjszakás, de a napi 1-et még bevállalja. 6 hónapos a lányunk, nemrég raktuk külön szobába. Mivel hamar elalszik és nagyon jó alvó, nem kel fel éjszaka, ezért simán meg tudjuk oldani.
7/27 anonim válasza:
többet búj apához és tuti több lesz :)
ha nem alszik köztetek és külön szobában vagytok akkor csak rajtatok múlik
8/27 anonim válasza:
Havi 1-2. 3 gyerekunk van és nagyon kifárasztanak.Ha Apán mulna akkor minden 3 órában lehetne:))))
9/27 anonim válasza:
Most éppen veszélyeztetett terhes vagyok és nincs szex, de előtte 2, max. 3 naponta együtt voltunk, tehát nálunk is heti 2-3.
10/27 anonim válasza:
Szia, a fiam 1 éves koráig napi rendszerességgel, aztán teherbe estem és a fiam és a pocak együtt most már elég nehéz és alig élek, fáj a csípőm, így elég ritkán bújunk. Még 10 hét a végéig, remélem utána minden a régi lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!