Milyen gyerekülést válasszak?
Sziasztok!
Lehet hogy én bonyolítom túl ezt a dolgot de úgy gondolom azért nem kevés időre szól és szeretnék tényleg jót választani ezért kérem a segítségeteket és a tapasztalataitokat. Melyik az a gyerekülés ami a legjobb(kényelmes a babának, biztonságos)?? Sokat fogjuk használni, hosszú utakra is. Én 2 között vacillálok Espiro Optima 0-25kg és MAXI COSI Tobi 9-18kg.
Segítségeteket előre is köszönöm. :)
előz
Az ADAC tesztek eléégé egyoldalúak, de nekünk pl boltban ajánlották a Maxi Cosit
Mondjuk mi végül Besafe-t vettünk
Szia fontos lenne tudni, h mennyi idős a pici és hány kg.
Én speciál nem esek hasra a nagy márka nevektől se az adac teszttől mert 3x árat fizet azért mert agyon vannak marketingelve a termékek. Nekem a márkás és a gagyi közti kategória van. 8 hónapos volt a lányom amikor beleült, most majdnem 4 éves és csak azért váltottunk egyel nagyobbra mert a kis trónbitorló 9 hónapos és neki kellett :)
A márkája giraffe club bs 02, nagyon szeretjük 4 állásban dönthető kényelmes és biztonságos. Egyébként én is sok ülést néztem mielőtt megvettük, hát csak annyit a maxicosiról hogy az alig van kipárnázva ehhez képest ja és mg csak fejszűkítő biztonsági párna sincs benne.
Anno én 28 EFt ért vettem de manapság még olcsóbban is találsz a neten. Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!