Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aventes cumi ügyben segítség?

Aventes cumi ügyben segítség?

Figyelt kérdés
Kb. egy éve vettünk két db. Aventes cumit 0-3 hónapos korig. Egy dobozban volt a két cumi. Sajnos kidobtam a papírját. Esetleg nem tudjátok, hogy meddig őrzi meg a minőségét egy ilyen cumi? El szeretném ajándékozni az egyiket mert azt még nem használtuk és már nem is fogjuk és nem tudom, hogy jó-e még. Nehogy úgy adjam oda, hogy már lejárt a szavatossága. Tudnátok segíteni ebben az ügyben?
2011. febr. 24. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Általában 3 év a szavatosság.
2011. febr. 24. 09:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Szavatossága? Ha csak nincs berepedve, nagyon csúnyán megsárgulva, akkor ajándékozd el nyugodtan. Úgyis látod, milyen állapotban van...

Én most adtam nemrég kölcsön szomszédomnak az összes kis méretű cumit üvegekkel együtt, kisfiam 17 hónapos, tehát elég rég használtuk őket.

2011. febr. 24. 09:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Mivel szilikon, szerintem 2-3 év is lehet a szavatossága, ha van ilyen. Én nem találtam a papirján semmit sem.
2011. febr. 24. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:
3 év szokott lenni a szavatosság.
2011. febr. 24. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Mivel szilikon, szerintem 2-3 év is lehet a szavatossága, ha van ilyen. Én nem találtam a papirján semmit sem.
2011. febr. 24. 10:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor el ajándékozom. :)
2011. febr. 24. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!