Várható, hogy átalussza az éjszakát, ha Milupa 7 gabona pépet adok neki? Mik a tapasztalataitok?
Sok szerencset.
Ha a rizspepedtol sem aludt jobban akkor szerintem ettol sem fog,bar ne legyen igazam.
Az enyem nem szopizott ebben a korban,tapis volt,ugyanugy felkelt.Mostmar 1eves,rendesen vacsizik,ugyanugy felkel csak most nem tapiert hanem teaert.
Na, az azért nem igaz, hogy amelyik baba ennyi idősen nem alussza át az éjszakát, az biztosan 2 évesen se fogja... Az én 2 középső gyerekem is szopizott még 7 hónaposan éjjel-nappal 3 óránként, aztán fokozatosan 1 éves korukra szépen átaludták az éjszakát...
Hogy a pép segít-e, lehetetlen megjósolni.... Én egyszer próbálkoztam vele a kicsinél: megevett egy adagot, szopizott utána valamennyit... majd óránként ébredt... Soha többé nem kísérleteztem, inkább keltem hozzá a szokott 3-4 óránként. Hogy a tiéd hogy reagál, te fogod látni. Egyébként a tejpép tápszer + valami gabonaféle... igaz, hogy nehezebben emésztődik, de lehet, hogy épp emiatt okoz több ébredést éjjel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!