Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyed alatt kirúghat a munkálta...

Gyed alatt kirúghat a munkáltató? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Jelenleg 20 hós kislányommal gyeden vagyok.A munkaköröm most tudtam meg hogy megszűnt!A főnököm azt írta hogy az átalakult munkakörömhöz kötelező az angol nyelvtudás ami nekem nincs igy nem vagyok alkalmas az uj munkakör betöltésére keressek más lehetőséget!Ezt megteheti?
2011. febr. 23. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Úgy tudom, hogy ameddig vissza nem mentél, és el nem töltöttél egy bizonyos időt (úgy tudom 3 hónapot), addig nem rúghat ki.

Googlizd meg a munkatörvénykönyvét. Abban tuti benne van. Ja, és ami nekem még sokat segített munkajogi kérdéssel kapcsolatban, az a munkaügyi központ ingyenes jogitanácsadása. :) Felhívod őket, adnak egy időpontot, és kapsz megbízható, ingyenes jogi tanácsot!

2011. febr. 23. 19:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Szia ZS
2011. febr. 23. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem rughat ki, ilyen nincs.

Angol nyelvtudás nélkül is köteles foglalkoztatni, ha elkezded a munkát 1 hónap után mondhat csak fel.

2011. febr. 24. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!