Összefoglaljuk? Immunerősítés és étvágytalanság!
Mivel naponta találkozunk több arra irányuló kérdéssel, hogy mivel növelhetnénk a gyerek étvágyát, illetve mit adjunk neki megelőzésként, immunerősítésre, arra gondoltam, hogy írjuk le a tapasztalatainkat, és én összesíteném.
Tehát a konkrét kérdések:
1. Melyik készítmény vált be étvágytalanság esetén, és mennyi idő után hozott változást?
2.Melyik készítmény vált be megelőzésre?(téli időszakra gondolok)?
3. Mennyi idős a gyermek, akinél használtad?
Akkor kezdeném én:
1. Sajnos egyik sem
2. Cebion multi
3. 19 hónapos
1.Forever Kids és Absorbent C
2.Forever Bits N'Peaches és anyatej.Torokba fújva First
3.33 hónapos
1. Nem tudom mitől van, hullámzó az étvágy, napokig semmit nem eszik, aztán nem győzöm etetni. Béres csepp mintha használna néhány nap után, de nem vagyok benne biztos.
2. Cebion csepp + Béres csepp, de amúgy sem volt eddig beteges.
3. Most lesz 30 hónapos
1. semmi nem vált be eddig, egyszer sokat eszik egyszer meg alig valamit
2. cebion csepp
3. 18 hónapos
Én Nutrolin-B-t adtam nekik, mondjuk nem étvágytalanságra hanem antibiotikum mellé és hasfájásra, és ez volt a "mellékhatása" hogy nagyon megnőtt az étvágyuk (5-8 évesek).
Én csak C-vitamint szokok ősszel kezdeni nekik. De szerencsére amúgy sem betegesek, mivel viszont allergiásak szoknak kapni immunerősitőt a szezon előtt, talán ez is besegit.
1. én nem adtam nekik semmit étvágytalanságra, hanem minél többet voltam velük a levegőn, akár reggel, délben este is. De naponta 2szer 2 óra minimum. Ez meghozta az étvágyukat.
2. nem adtam megelőzésként se semmit, nem hiszek benne
3. 3 éves a nagyobbik
Szóval, én nem adtam és nem is adok ilyen mű cuccokat, le lehet pontozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!