Egy nagyobb esés után hány napig kell agyrázkódástól tartani?
Figyelt kérdés
2009. febr. 14. 19:46
1/6 anonim válasza:
Vidd orvoshoz,meg kell figyelni kórházi körülmények között.Előfordul,hogy semmilyen tünete nincs,de keletkezik az agyban vérömleny ami csak később okoz gondot.Ha nagyot esett mindenképpen menjetek orvoshoz.A kórházban pár napig adnak nyomáscsökkentőt agyrázkódás gyanúval is,és elvégzik a szükséges vizsgálatokat.Én nem kockáztatnék,inkább lennénk bent pár napot feleslegesen,mint baj legyen.Meg az ember nem is bír megnyugodni szerintem,legalábbis én nem tudnék.
2/6 anonim válasza:
Ha nagyot esik szerintem mindjárt látod. A fiam azonnal kihányt mindent. Ha utána 1 napig nem veszel észre semmit a viselkedésén akkor valószínűleg nincs gond. Ha mi mindig bementünk volna a kórházba a fél életét ott töltötte volna. Ha nem vagy nyugodt menj orvoshoz. Honnan esett le?
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos nagyot esett, a pelenkázóról esett hasra. Másnap elmentünk csináltak mellkas ill. könyök, kar röntgent + hasi uh-t. Minden negatív lett, de nem maradtunk bent megfigyelésen. Látszólag semmi baja, de még mindig aggódok. 5 napja történt. Remélem, hogy az ijedtség volt nagyobb.
2009. febr. 14. 20:56
4/6 anonim válasza:
3 nap a rizikós...addig kiderül h történt e az agyával valami..valamint szemészetre is el kell vinni. úgy tudom...
5/6 anonim válasza:
2. vagyok, így már értem az aggodalmad. De ha további vizsgálatokat láttak volna szükségesnek biztos elküldtek volna. A keresztanyám testvére a konyhaasztalról esett le a konyhakőre, de szerencsére semmi baja nem lett. Ne izgulj! Csak figyeld a viselkedését!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy. Minden jót!
2009. febr. 15. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!