Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az, hogy a 3,5...

Miért van az, hogy a 3,5 hónapos babám egyik nap szinte állandóan "bukik", aztán napokig semmi?

Figyelt kérdés
Csak anyatejes baba. 2 hónapos koráig szinte sose bukott, és nem is büfizett. Mostanában kezdte el, amikor már lassan ki kellene nőniük, nem? Nem ettem, ittam semmi szokatlant, ha nyugalmi állapotban van akkor is előfordul, és olyan is van, hogy a következő szopizás előtt bukik.(2-3 órával evés után)
2011. febr. 22. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Az éppenséggel nem baj, hogy most van neki, (8-9 hónapig nálunk masszívan nyomta mindkét lányom),inkább az a furcsa, hogy eddig nem volt. Én első körben arra gondolnék, hogy most növekedési ugrás miatt többet akar szopizni, és a gyomra mérete még nem szokott hozzá ehhez.

Biztosra úgy tudsz menni, hogy kizárjátok a refluxot, hogy kérsz a dokitól egy beutalót UH-ra, ahol megnézik a gyomorszájat (6 hetesen ezt már elvileg megtették).

2011. febr. 24. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:

nekem is nagyon bukós volt a lányom.

ő sajnos soha nem büfizett, hanem bukott (tejjel együtt jött ki a levegő)

pláne, ha sokat evett, vagy mohóbban; illetve később meg akkor, ha nagyon vidám volt, sokat rúgkapált, cagy sokat kúszott, gurult, forgolódott.

reflux vizsgálaton voltunk, minden rendben volt.

lehet attól, hogy többet mozog, hason fekszik, és kinyomódik a pocijából, amit megevett.

2011. febr. 24. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok. nálunk is sokszor volt, hogy 3 órával szopi után bukott.

olyan 7-8 hónapos korára nőtte ki, de még most, 1 évesen is, ha reggeli után, ha nem büfizett, és nagyon aktív, előfordul, hogy bukik.

2011. febr. 24. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!