Baj, ha nem tudom beadni a K-vitamint?
Figyelt kérdés
Se cumival, se kiskanállal, se pohárkával nem tudom a babámba juttatni a tejjel kevert K-vitamint.2011. febr. 22. 10:02
1/5 anonim válasza:
Igen, baj! A K-vitamin segíti a véralvadást, ami a babáknál még elég gyengén működik. Ha kívülről nem kap K-vitamint, a saját szervezete nem képes előállítani azt. [link]
Próbálkozz fecskendővel adni, mindenképpen meg kell kapnia!
2/5 anonim válasza:
Igen!Baj!!!:(Ahogy az előző írta!
Milyen a védőnőd?Nem segítene esteleg beadni neki???Az eslőnél én is őt kértem meg!
3/5 anonim válasza:
én úgy csináltam h egy pici kanálba belefolyattam pár csepp tejet fejtem hozzá neki, és úgy betettem a szájába :S de én fiam szépen meg is ette róla, vagyis lenyalta
4/5 anonim válasza:
Az enyém kiköpte még a fecskendőből adottat is de aztán 1 nap elosztva 1-1 cseppet tettem tejbe kanálból adtam akkor nem volt olyan borzalmas íze illetve nem érezte annyira.
5/5 Vilcsianyuja válasza:
mi nem kevertük semmivel, egyszerűen pici kanálból erélyes mozdulattal beleborítottuk a baba szájába. szerencsére nálunk semmi negatív reakció nem volt, nem köpte ki, inkább gyorsan lenyelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!