Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon ciki kislányt fiús...

Nagyon ciki kislányt fiús ruhákba öltöztetni?

Figyelt kérdés

Szerintem fordítva rosszabb, fiúra nem adnék rózsaszínt, de azért kíváncsi vagyok, mit gondoltok.

Fiam után lányom lesz, és nem szeretném az egész ruhatárat lecserélni. Legfeljebb pár kifejezetten lányos holmit vásárolnék majd.

Milyen életkor fölött számít a gyereknek is a ruhája?

2011. febr. 22. 07:58
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

az oviban már számít meg az iskolában addig meg mindegy.

Nekem lányom után lesz fiam majdnem ugyanaz a helyzet ami színben jó rá fogom adni csak a lányos mintákat nem - utcára- nem lesz ettől ferde hajlamú mert egyszer barbie-s pólóban legózott.

2011. febr. 22. 08:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az öcsikém 4hónappal idősebb, mint a kislányom. És mi is kapunk fiús ruhákat, én itthon ráadom. Egyáltalán nem ciki. Amúgy meg ki látja? Te, és a párod. Ha jön valaki persze akkor kap kis szoknyát. :) Fordítva én is úgy gondolom h cikibb.
2011. febr. 22. 08:03
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is sokkal rosszabb, ha fiút öltöztetnek lányos ruhákba.
2011. febr. 22. 08:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon sokszor öltöztetem "fiúsba".A kedvence egyébként is a kék szín.Én nem tartom cikinek, ha jól néz ki és kényelmes.Ez egyébként is csak egy rögzült sztereotípia.
2011. febr. 22. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a barátnőm adott sok ruhát és neki fiai vannak.Orvoshoz meg utcára nem adom rá de otthon szerintem mindegy.
2011. febr. 22. 09:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem ciki.Nekem a fiam a nagyobb,a lányom a kisebb és csomó olyan ruha van,amit a fiam már kinőtt,de a kislányomra is ráadom.A fiamnak több olyan ruhája is van,ami nem kimondottan csak kék,hanem akár zöld,vagy narancssárga és ezek abszolút unisex szinek,de egy kislányra a kéket is nyugodtan rá lehet adni.Amikor a kislányom megszületett,én is vettem neki persze kislány ruhákat, meg azért mindig kap csajos dolgokat. :)Már 2 éves.
2011. febr. 22. 09:43
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

Nem is az,hogy ciki,csak egyszerűen nem adnám rá.S nem is adtam rá!

2 kislány s 2 kisfiú anyukája

2011. febr. 22. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:
74%
2 lány után született fiam. Rengeteg tipikusan lányos ruhánk van, azokat kölcsönadtam, eltettem, eszembe sem jut ráadni a kisfiamra. Ami semleges színű, azt ráadom: sárga, narancs, piros, zöld, kék, barna, fehér.
2011. febr. 22. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!