Babám 7hós, már elég sok mindent kóstolt?
Figyelt kérdés
viszont csak egy-két kanállal eszik a dolgokból,és utánna nem kell csak a cici,nem zavar,csak az a kérdés,hogy nem gond e?2011. febr. 21. 13:53
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem. Enyém hat hónapos, most kezdem el almával, de a védőnő azt mondta, hogy 9-10 hónapos koráig nem baj, ha csak ízlelgeti a dolgokat és nem tudunk kiváltani egy etetést sem. Amíg van elég tejci és kóstolgat mindenfélét legalább pár kanállal, addig nincs gond, nekem így mondta az orvos is.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Lánykám is 7 hós lesz egy hét múlva, kb. egy hónapja kóstoltatom. Igazából semmi nem kell neki, csak cici, úgy, mint nálatok. :) De ma csináltam neki tejpépet (Milupa vaniliás 4 hó-tól lehet adni), és raktam bele öszibarackot. Na azt úgy cumpázta befelé, hogy csak lestem. Pedig eddig külön az őszibarackot, és a tejpépet sem ette meg. Egy próbát megér! :)
Egyébként nem gond, amíg elég a tejcsi! Én is imádom szoptatni, majd eljön az idő, mikor készen áll más ízek befogadására is. :)
Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem gond, és nem is kell erőltetni. Az én lányom is 7 hónapos, és van olyan amit nagyon szívesen eszeget (őszibarack, alma, répa,banán, gesztenye. Nekünk azért kell egy picit "belehúznunk" az evésbe, mert a lányom az utóbbi 1 hónapban semmit nem gyarapodott. Ha nálatok még hízás is van, akkor véleményem szerint bízd a babádra az evést :-)
4/4 anonim válasza:
Nálunk is így volt, kb. 6,5 hósan kezdtük a kóstolást, 8 hósan már rendesen evett valamit reggelire (pici gyümi), bébiétel ebédre (kb. 1/2 üveg), vacsi pl. kis joghurt, de még rendesen szopizott is. Talán 10 hónapos volt, mire teljesen kiváltottunk egy szopit (először a délelőttit). 13 hónapos korától már csak reggel és este szopizott. Én szerettem volna tovább szoptatni, de a rendes kaja mellett szinte csak cuminak használta a cicit, így hamar elapadt a tejem.:-( Azért 18 hónapos koráig kihúztuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!