A hozzátáplálásos kóstolgatást szopi előtt vagy szopi után csináltátok?
Figyelt kérdés
Először szopiztassam meg a babám, és utána adjak neki gyümölcsöt, vagy szopi előtt?2011. febr. 21. 11:40
1/5 anonim válasza:
Az okosok azt javasolják, hogy ha nem akarod kiváltani az étkezést, csak ismerkedni akartok az ízekkel, akkor utána. De ha mondjuk a BLW-t nézed, ami igény szerint szoptatott babáknak lett kitalálva, akkor azt, hogy akkor adj neki, mikor kér. Úgy értve, hogy függetlenül a szoptatástól, mikor látja, hogy ti is esztek, vagy ilyesmi. De előtte semmiképp sem szerintem, legalábbis nem az elején. A WHO álláspontja szerint 1 éves korig nem javasolt a szoptatás mennyiségének csökkentése.
2/5 anonim válasza:
A WHO álláspontjával nem érdemers törődni,mert nagyon sokszor melléfogtak már. Pl. a H1N1 esetében is.
Legjobb a délelőtti szopi előtt adni neki a gyümölcsöt,ha már nem eszik többet,akkor kapjon utána,ha kér szopit.
A későbbi étkezéskiváltásnál is ez a jó megoldás.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is szopi előtt. Utána már normális esetben nem éhes, így nem is feltétlen nyitott a kóstolgatásra.
4/5 anonim válasza:
Nekem előtte nem ette meg, mert inkább szopit ill. tápit akart, utána nem volt éhes... szóval nálunk így kizárásos alapon 2 étkezés közé került és így aranyosan, lassan, de legalább szívesen eszik.
5/5 anonim válasza:
Én szopi előtt adtam neki, aztán leöblítette kis anyatejjel , amit evett. 15 hónapos koráig szopizott. (Akkor már hónapok óta csak este és éjjel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!