Hogyan működik a bölcsődébe való beszoktatás?

Nálunk úgy volt, hogy első nap 2 órát voltunk ott, akkor végig bent voltunk a fiammal a csoportba. Második nap is két órát voltunk, akkor az utolsó fél órára már kijöttünk. Harmadik nap úgyszintén. Negyedik nap, már végig egyedül volt bent a két óra alatt, de az ajtó előtt várakoztunk. Ötödik nap már ott volt egész délelőtt mi meg eljöttünk, de telefonközelben voltunk, hátha van valami probléma. Szerencsére nem volt.
Ezután már csak az ott alvással voltak gondok. :)

Nálunk sokkal lassabb volt az előttem szólóhoz képest. Napokig együtt voltunk bennt két órát délelőtt, játszani. Aztán kimehettem 5-10 percekre. Aztán pár nap múlva kimentem fél-1 órára. Ezt megcsináltuk néhányszor, aztán egy teljes délelőttöt egyedül volt, aztán együtt ott aludtunk, utána már ott volt alvás utánig. Végül maradt uzsonnára is.
2 hét utolsó napja volt, amikor uzsi után hoztam csak haza.
Nem szabad lelkedre venni, amikor ordít. Nálunk legalábbis hamar rájött a 16 hós fiam mire megy ki a játék és ahogy kijöttem, máris ordított. Volt, hogy 1 óra múlva is még hallottam, hogy sír :(-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!