Mennyi idő a beszoktatás a bölcsödébe?
Tudom, hogy főleg a gyerektől függ, de körülbelül mennyi idő?
A kislányom nagyon barátságos, általában nem fél senkitől, a szeparációs szorongás is elkerült minket.
Kb 1 évesen menne, tudom, kicsit korai, de muszáj dolgoznom a hitelek miatt.

Szia!
En 3 hete vittem a kisfiamat eloszor bolcsibe, azota is imadja, 8 honapos most. NEkunk ugy volt, hogy az elso 2 nap csak 2-2 orat toltott ott delelott, csak jatszott, nem aludt ott. Aztan harmadik napon mar elesben ment egesz nap. Az elso nap nem sirt, a masodik nap sirt, amikor ertementem, a harmadik nap (ez volt az elso teljes nap) sirt es nevetett, amikor meglatott delutan, es a negyedik naptol kezdve nem sirt egyaltalan mar. Azota is imadja a bolcsit, nagy mosolyyal a szajan megy be a csoportszobaba minden reggel.

bocs.
előző vagyok. szóval 1-2 hetet szánj rá. de inkább 2-t. mi eleinte 2 órát töltöttünk ott együtt, majd fokozatosan nyújtottuk az időt, majd mikor már megismerkedett a környezettel, gyerekekkel, gondozókkal, akkor néhány percre kimentem a szobából. aztán ezt az időt is fokozatosan növeltük.
Köszi a válaszokat!
Én is kb két héttel számoltam! Remélem minden simán megy majd!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!