Bölcsödébe beszoktatás mennyi időbe telt? Mennyire volt nehéz ez az időszak? Bővebben lent.
Túl vagyok 2 gyermek beszoktatásán. A kicsivel október 18-án kezdtünk, 2 hét kellett, s beszokott!
Alapvetően a hozzáállásom volt pozitív. Úgy gondoltam, hogy nem aggódok - az elsőnél sem tettem - s mivel a gyermekem is érezte rajtam, hogy magabiztos vagyok, így könnyen ment.
Azt nem állítom, hogy nem volt sírás, de nagyon szerencsés vagyok, hogy minden rendben ment!
Ha a gyerek érzi a bizonytalanságodat, akkor ő is elbizonytalanodik, ezért sír!
Szia!
Mi szeptember 20-án kezdtünk,
1.hét beszoktatás(sírt,rugdosott)
2.hét beteg,
3.hét beszoktatás(már ott aludt)
4.-5. hét beteg volt,
6.hét nagyon jól ment minden,
7.hét beteg volt és most tartunk a 8.héten megint szívesen megy,eszik,játszik,szépen elalszik.
A tesója anno nehezebben szokott be,épp mondta az akkori gondozónénink,hogy a picinek sokkal másabb a természete,sokkal kedvesebb,bújósabb.
Én is nagyon meglepődtem,hogy minden zökkenőmentes,pedig közben 4 hete leszokott a cumiról is,de így is alszik,nem sír,csak fél 4 körül,uzsi után pityereg kicsit,akkor jelez a biológiai órája,hogy anyának már ott kellene lennie érte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!