A Babylove (dm sajátmárka) termékek beváltak nektek és a babátoknak?
A pelenka újszülöttként nem, de később igen, a popsitörlő igen, nagyon jó árban van, és a sima fürdető az abszolút szuper, bár újszülöttnek inkább a doki által felírt sima gyógyszertárit adnám.
Tápszer szintén nagyon olcsó, de azzal nem voltam megelégedve, más terméküket nem próbáltam.
Kettes (zöld csomagos)pelenkából csak az övéket használtam.
Egyes tápszert lehet recept nélkül kapni.Az nagyon jó volt tartaléknak.Elfogadta a babám.
Popsikenőcsük is jó volt,bár nekem soha nem volt kicsípve a popsija.
Pelenkázó alátétet csak ezt használom.A Libero mindig összegyűrődik,ez pedig jó vastag.Ha pisi lett is ki tudtam párszor szárítani.
Melltartóbetét a legjobb áronvan.
Baba biztosnági fülpiszkáló is jó,soha nem maradt a vatta a babó fülébe.
A törlőkendő triopack is nagyon jó áron van.
Viszont a bébiételeit nem szerettük és a bébiital sem volt nyerő.
Az első körben újszülöttnek az orvos által felírtat használd,fürdető, posikrém, hintőpor a legjobb, és a legolcsóbb. A pelusból én ragaszkodoma Pampershez, ami a dm-ben a 15 %-os kedvezménnyel nagyon jó árban van, vegyél részt a babaprogramban, adnak jó kedvezményeket. A tápszerük is finom, mi hónapok óta esszük, illetve a csajom és bio. Ő most 16 hós, és szereti a bébiételeket is. Szerintem jók, és az áruk is tényleg baráti.
Az is igaz, hogy érdemes figyelni az akciókat, mert volt már hogy a Nestlé a tescóban olcsóbb volt sokkal bébiételből, vagy a Rossman akciózott. DE majd belejössz!
Boldog babázást kívánok!
Kipróbáltam a pelenkákat, de nem lett kedvenc. semmi gond nem volt egyik fajtával, mérettel sem, csak a Pampersnél nem találtam jobbnak.
A popsitörlőket szeretem használni.
Az itatók beváltak nálunk.
Bébiételt csak párat vettem ilyet, nem tudok érdemleges véleményt írni.
A többi terméket nem ismerem.
Én a babylove sensitiv fürdetőt használom, következő babánál újszülött kortól azt fogom, mert a gyógyszertári tele van kőolajszármazékokkal :( Sajnos ekcémás a babám, és most már nagyon figyelek az ilyenekre! A sampont is a dm-ben veszem, az is jó.
Pelus: eleinte mindent próbáltam, végül ennél maradtunk. Sokan mondják, hogy kifolyik a kaki, de nálunk ilyen gond nincs, mert nem egy hasmenős típus a fiam. Kb. 10 hónapja csak dm-est veszek, ezalatt talán ha 4-5x volt baleset (pisi), de csak ha extrém sokat aludt pl. délután.
Törlőkendő is jó, de én inkább a Müllerest veszem, abból is a sensitivet, szintén az összetevők miatt (propylen glykol van sok törlőkendőben, ami elég agresszív és mérgező anyag).
Tápszert 1 éves kora óta a dm-ben veszem, előtte HA-st evett. Most a 2-es babylove-ot, még tavaszig biztos ezt adom.
Cumisüveg: volt Aventesem, de lecseréltem dm-esre :)
Cumi: hát abból ne nagyon vásárolj be, mi kaptunk vmi ajándékcsomagban egyet, az bőven elég is volt, sose cumizott...
Bébiétel: abból nem sokat vettem, inkább főzök. Meg abból az egyből inkább Rossmannost vettem, mert ott olcsóbb és bio van nagyon jó áron.
Gabonapelyheket vettem még (köles, 3 magvas) azok bejöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!