Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy csináljátok, hogy átaluss...

Hogy csináljátok, hogy átalussza a babátok az egész éjszakát?

Figyelt kérdés
3 hónapos a fiam és 1-szer nagy ritkán 2-szer kel éjszaka.Nagyon kiváncsi lennék, hogy tudnám én is rávezetni arra, hogy átaludja az éjszakát.Ahogy olvastam a tápszerrel etetett babáknál gyakoribb mivel a tápszer nehezebben emésztődik.Mi anyatejesek vagyunk és szeretnék tanácsot kérni mit kellene tennem.
2011. febr. 20. 21:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Sehogy, 17 hónapos és még megébred. Gondolom, rosszat álmodik néha. Korábban meg adtam neki tejet, ha kért.
2011. febr. 21. 14:35
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia! A kislányom most lesz egy éves. Kétszer szoptattam meg eddig, de 2 hete már csak egyszer, és ma éjjel egyszer sem. Teával kínáltam meg. De amíg olyan picurka volt nem erőltettem a teázást. Ha csak kétszer kel éjjel a babád, az nem is olyan rossz. Én a kétszeri szopi mellé volt, hogy még háromszpr felkeltem, mert felsírt...

Amúgy én is sok anyától hallom, hogy átalussza az éjszakát. Néhányuktól megkérdeztem, hogy ez mit takar pontosan. Hát azt, hogy 22-től 04-ig alszik. Mert a 04 óra már hajnal! Szóval szépítés zajlik sokszor.Mintha ettől lenne valaki jobb anya, vagy jobb baba...

2011. febr. 21. 19:39
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azért gondoltam teára mert amikor felébred akkor csak ilyen 20ml-t iszik meg és én arra gondoltam, hogy nem is éhes csak szomjas mert elég meleg van itt a szobában távhős a lakás és hiába van kiszellőztetve sokszor úgy sem megy a hőmérséklet 25 fok alá.Most meg sajnos kezdődik a fogzás 3 napja nagyon nyűgös folyton felsír és csak fél órát tud aludni a szálából meg dől a nyál.Szegény babám nincs 2 hete, hogy elmúlt a hasfájós korszak....
2011. febr. 21. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!