Hogy csináljátok, hogy átalussza a babátok az egész
éjszakát?
Figyelt kérdés
3 hónapos a fiam és 1-szer nagy ritkán 2-szer kel éjszaka.Nagyon kiváncsi lennék, hogy tudnám én is rávezetni arra, hogy átaludja az éjszakát.Ahogy olvastam a tápszerrel etetett babáknál gyakoribb mivel a tápszer nehezebben emésztődik.Mi anyatejesek vagyunk és szeretnék tanácsot kérni mit kellene tennem.
SZoptasd meg,mert még igényli és örülj, hogy csak 1-szer ébred. Három gyermekem van, az első, 22 hónapos koráig (amíg szopiott) 2-szer ébred, a középső kisfiam 13 hónapos koráig(2-3-szor, Ő addig szopizott), a legkisebb babócám 6 hónapos múlt, de még 3-szor cicizik éjjelente...ez egy ilyen időszak. Örüljünk, hogy van tejcsi és egészséges gyermekünk!!
2011. febr. 20. 21:52
12/23 anonim válasza:
Érdekes, az én babám magától leszokott az éjjeli evésről... Igaz, nem 3 hónaposan, hanem 10 hónaposan, de azért csak kibírtam valahogy. Ne haragudj, nem akarlak bántani, de szerintem ne legyél türelmetlen. Ha szopik éjszaka, én nem adnék teát, az biztos (nem is adtam éjszaka soha).
2011. febr. 20. 21:52
13/23 anonim válasza:
Javaslom az álometetést úgy este 11 óra körül. És A suttogó titkai című könyvet, nagyon sokat ír erről, és nekünk be is váltaka tanácsok. A másik, az én kislányom babamasszázs hatására aludta végig az éjszakát először. Csodát művelt vele. 4 hónapos volt akkor.
2011. febr. 20. 22:18
14/23 anonim válasza:
Az én babám 8 hetes és legtöbbször átalussza az éjjelt. Tényleg nem az én érdemem, nem tettem ez ügyben semmit. Minden baba más. Én sem itatnám teával; főleg ha éhes. Igazodni kell az igényeihez, ő a legfontosabb. Ha éhes, etetni kell. És az éjjeli 1x szoptatás tényleg nem vészes.
2011. febr. 20. 22:33
15/23 anonim válasza:
Az én kislányom 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát(és nem csináltam vele semmit) most 6 hónapos és néha-néha van,hogy felébred éjszaka akkor természetesen megetettem(tápszeres) de teát én a mai napig nem adtam neki.(vagyis próbáltam de nem éjszaka) de nem issza meg. Úgy hogy szerintem is ki kell várni amikor Ő úgy gondolja akkor úgyis át fogja aludni az éjszakát.
2011. febr. 20. 22:42
16/23 anonim válasza:
Mienk anyatejes volt csak 6 hónapos koráig, és 2 hónapostól aludt mint a bunda. Gyermekfüggő ez különben, majd eljön a nagy nap nálatok is.
Mi este 9-kor adtunk neki az utsót ölünkből, előtte majdnem három órát fönt volt már majd fürcsi, és sötét szobában ölünkből beöntöttük, (én fejtem ) Megitta, és leraktuk és elaludt. Mikor elkezdett felállni, akkor kezdődött nálunk az altatás gond, de ez már más téma.
Ha nagyon ki vagy akkor megpróbálhatod este a tápot.
Más trükk nem nagyon van sajnos, majd egyszer átalussza.
2011. febr. 21. 02:41
17/23 anonim válasza:
egy 3 hónapos baba még annyira pici, ki sem alakult rendesen a napirendje, miért várod tőle, hogy átaludja az egész éjszakát? Összeteheted a 2 kezed, hogy csak 1x-2x ébred fel. Majd nő még egy kicsit, és ki fog alakulni nála az alvás. Egy próbát megér a tápszer, baja nem lesz tőle, én is kipróbálnám a helyedben, de ez tényleg igazán nem vészes, hogy egy ilyen pici baba ennyiszer van fennt.
2011. febr. 21. 07:52
18/23 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam 6 hetes. Este 7-kor fürdetem meg, utána eszik és 10- 1/2 11 körül (álmában) még egyszer megetetem így hajnal 5-ig bírja. Próbáld ki!
2011. febr. 21. 09:42
19/23 anonim válasza:
Ha így is, úgy is felkel, miért lenne jobb teát adni neki, mint anyatejet? Az én babám 6 hós, max. 8 órát alszik éjjel egyhuzamban, de leginkább csak 6-ot. Egy ideje este adok neki szopi mellé hozzátápit (tejpép ilyesmi), hogy tele legyen a pocak, de így sem alszik többet, pedig korábban több ismerősöm is azzal vigasztalt, hogy "meglásd, ha már mást is kap, jobban alszik". Hát nem. :) Szóval ez babafüggő, és szerencse kérdése.
2011. febr. 21. 12:56
20/23 anonim válasza:
Az én babám két és fél hónapos koráig hajnali 2 és 6 között fent volt, nem akart sehogysem aludni, pedig tele volt a pocakja. Kb. 3,5-4 hónapos kora óta van kialakult napirendje, éjjel fél 1-kor és 4-kor is kel szopizni. Egyáltalán nem bánom, örülök, hogy tudok szoptatni! Most ő a legfontosabb, az ő igényeit kell nézni, hozzá kell alkalmazkodni. Egy hét múlva lesz 7 hónapos.
Örülj neki, hogy csak egyszer kel a kisbabád! Tápszert biztos nem adnék neki csak azért, hogy tovább aludjon... De ez az én véleményem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!