Orrcsepp mehet fülbe is?
Figyelt kérdés
Egyszer kapott olyat a kicsim,ami mindkettőbe lehetett,de ez nem olyan.Sima gyszertári orrcseppünk van most itthon.De a füle fáj.2011. febr. 20. 20:13
1/5 anonim válasza:
Nem mehet mert különbözőek a hatóanyagok.
Akár meg is süketülhet.
Ha nincs beleírva, hogy fülbe is használhatod akkor ne használd.
2/5 anonim válasza:
Ha a füle fáj és ez csak sima orrcsepp, akkor ne használd. Vidd ügyeletre, ha nagyon fáj neki, ne várj holnapig.
Vagy adddig meleg só a fülére.
Jobbulást!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!A meleg sót hogy szokták?Kb kézmeleg?Mennyi ideig kell rajta hagyni?
2011. febr. 20. 21:01
4/5 anonim válasza:
En adnék neki kis fájdalomcsillapitot, az gyulladás csökkentö is, és ha nagyon szenved nem árt éjszakára, holnap meg iratnék rá valamit. Jobbulást.
5/5 anonim válasza:
amikor fáj a füle alányomnak, napi 3X szokta az orvos a Nurofent ajánlani. A sót beletettem zacskóba, azt pedig bébikesztyűbe. Én a mikróban 1 perc alatt ,melegítem fel, vagy egész nap a radiátoron tárolom és egy fülessapkát (vékony nyárit) adok rá amíg melegítem a fülét. Azt mondta az orvos, hogy napi4-5X 15- 20 perc elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!