Anyukák, akik a baba előtt "adtatok" magatokra és a baba után úgy éreztétek magatokat mint egy szemeteszsák, mikor lett elegetek? Hova kezdtetek el járni?
Konkrétan az lenne a kérdésem,h aki a baba előtt csinos volt és adott a megjelenésére,majd a szülés után csak a baba és magát "elhanyagolta", mi volt az a pont mikor megelégeltétek ezt az állapotot és nekilendűltetek,mert ez nem mehet tovább...:Mennyi idős volt a baba és hova kezdtetek el járni?Szolárium,masszázs,manikűr,fodrász...stb.
Az án lányom most 19 hónapos és most jött el az idő h elég volt!!!!!
Terhesség előtt mindenki megfordúlt utánam h csinos és "rendezett" vagyok -bár a munkám ezt meg is kívánta....
Most max azért fordúlnak meg,annyira katasztrófa ahogy kinézek.Semmi időm nem volt ,mindig csak a gyerek 0-24 ban.Se barátnő,se semmi és senki.
Besokalltam.
Van még valaki így rajtam kívűl?
Nekem is alig van időm magamra, lassan elfogytak a polcról az arcpakolások, hajhabok, borotvahabok, habfürdők...
A baba előtt szerettem magammal foglalkozni, akkor ugye volt idő is rá. Most is szeretnék, dehát, ..
AZért a rendszeres hajmosás, a smink megmaradt, és ha elindulunk valahova, próbálom szinten tartani magam. De ez tényleg csak szinten tartás, és annyira szeretnék eljutni kozmetikushoz vagy masszőrhöz.
16 hónapos a kisfiam
Hát,csajok látom sokan járunk ebben a cipőben.
Remélem sikerűl mindenkinek egy kis életet lehelnie magába...
Sok sikert mindenkinek és fel a fejjel!!!Csak átmeneti üzemzavar ez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!