Hogy bírod, ha betegek a gyerekeid?
Karácsony óta nem csinálok mást, mint orrot törlök, orrot szívok, lázat mérek, gyógyszert adagolok és hallgatom az egész napos nyöszögést.
Nem bírom, mindjárt megszökök...
És most férjem is beteg, lányom már elviselhetetlen...
ÓÓÓ nálunk is 2 hónapig ez ment!!Orrszívás, orrfolyás, kiütések, köhögés, láz, fülfájás!!
Felszúrták a fiam fülét, kitisztult a benne pangó váladék, megszünt így a góc, és azóta egészséges!most 1 hónapja kutya baja!Már azt hittem kibérlem a patikát!annyi köhögéscsillapítót, gyull csökkentőt életemben nem láttam mint az elmúlt 3 hónapban a hűtőnkben!Ha a fiam nem köhögött egy nap, a lányom este rákezdett!Durva volt!Én nem is tudom hogy csináltam hogy ne rohanjak a dunának!
Próbálj arra gondolni, hogy bizony ez mennyire nem nagy baj ! Gondolj bele egy két súlyosabb esetbe, hogy micsoda bajai lehetnének, mentális, testi sérült stb, és egyből másképp látod a helyzetet. Tudom, hogy fáradt vagy, de tudod mit ? Nem fogsz a Dunának rohanni, és egyszer te fogsz ilyen kérdésre ezt válaszolni !
Én azt vettem magamon észre, engem is nagyon zavart, ha megfáztak, nálunk orrszívás volt nagyban sokszor sokáig, meg a köhögés, de rákellett jönnöm, hogy éjjel végülis ők jól aludtak, csak én nem mert hallgattam, hogy húzzák csak a levegőt, de ők jót aludtak. Az orrszívás emberkínzás szerintem, de muszály, hogy ne gócosodjanak be.
Kitartás, megfognak gyógyulni. Mikor a férjed meggyógyul, kérj néhány óra szünetet,mikor egyedül elhúzol valahova felejteni, és kicsit kikapcsolva térsz vissza.
Kitartás ez nem oly nagy gond, és elfog múlni !
Tudom, hogy van ennél sokkal rosszabb, és ne panaszkodjak.
De ez mind szellemileg, mind fizikálisan kiemrítő.
Az elmúlt hónapokan nem aldutam egyben 3 óránál többet , nagyon fáradt vagyok, és kimerítő az egész napos nyöszögés. Nem hajlandó egyedül megtörölni az orrát, nem hajlandó elmenni a pohárért, hogy igyon. Ha nem adom meg neki, amit kér, hiszti és üvötlés. Valahogy kihasználja, hogy beteg-- jó lenne, ha vége lenne már.
Én pont terhes nem vagyok, de beteg én is vagyok.
Köszönöm, akkor lányok tartsunk ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!