Szerintetek art 6 hetes kisfiamnak ha estere lazan lekotom a kezet, csak hogy ne keltse fel magat, vagy mar nagyocska mar az ijenhez?
Mert egy kéthetesnek pl le lehet kötni a kezét, egy hathetesnek meg már nem? ....egy naposnak sem kötjük le a kezét. Legalább is Magyarországon biztosan nem, lehet Timbuktuban igy szokás...te hol élsz?
Azért ne kötsd le a kezét, hogy nehogy felkeltse magát, ezáltal ugye te is felkelsz....végülis odaragaszthatod a cumit a szájához, ajánlom a celluxot......te jó ég! Nem kötjük le a gyerek kezét, mert hadonászik maga elött!
A kérdésre válaszolva: IGEN, már egy egy naposnak is árt.
Visszakérdezés: mi a csudának akarod lekötni a kezét? Nekem a négy gyerekem közül egyetlen egy sem ébredt fel arra, hogy szabadon van a keze, ilyet még nem is hallottam, hogy a gyerek felébreszit magát, ha nincs lekötözve. HA egy gyerek felébred, akkor nem azért, mert a keze nincs lekötve, hanem mert valami baja van.
És az ilyen embereknek persze van gyereke...
Sokak pedig éveket próbálkoznak és semmi.
Atyaég...
Abból, hogy "ijenhez", már tudtam, hogy valami nem stimmel.
Jézusom!
Oruljetek, hogy megkerdezte! es nem kototte le, rosszat nem akar a gyerekenek!!!mAx. tudatlan ebben a kerdesben, ezert kerdezte!!!!!!!
Minden jot!, ne kosd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!