Fogja szeretni a rendes kaját a babám, ha eddig csak üveges bébiételt kapott?
Elvileg az üveges babakajáknak is ugyanazok az összetevői (legalábbis annak kell lennie) mint a rendes kajáknak.
ami zavarhatja majd az az állaga, mert olyan szinten folyóssá és pépessé tuti nem tudod varázsolni a házi kaját.
én is sokmindent adtam neki üvegeseben, mert pl ilyenkor nehéz friss barackot venni. (és nálunk fagyasztva nincsen)
egyik napon egyszer csak úgy döntött, nem hajlandó bébiételt enni, sem turmixoltat, onnantól csak hzikosztot kapott. Kb 1 hétig villával összenyomottat, utána meg darabosat.
(Kb. onnantól, hogy megkóstoltattam vele a mi kajánkat, amit meg is fűszereztem finomra. Hozzáteszem, én nagyon-nagyon minimális sót használok, a vendégeim mindent utána sóznak :))
De nyugodtan főzz neki, nem tudod elrontani, és azért a TE főztöd mindig friss, és 100%-osan tudod, miből van.
Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget!
minden szépet-jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!