Borostyánlánc-ti használtok, segít? Véleményekre lennék kíváncsi!
használjuk.
de nem tudom, milyen lenne nélküle. :)
MI IS HASZNÁLTUK DE INKÁBB DIVATBÓL.
EGYIK GYERMEKEM ÍGY IS SZENVEDETT A MÁSIK MEG NEM...
Mi nem használjuk. Tartok tőle. Félek, hogy felakad vele vhova, és megfojtja.
Ismerősömék használják, de a lánya így is nagyon szenved. Hónapokig azt mondta a doki, hogy pár nap és kint van a foga. Mondtam Neki, hogy vegye le a léncot, hátha többre mennek vele:-)
9,5 hónapos a fiam,3 hónapos kora óta rajta van a lánc!Még foga nincs úgyhogy abban nemtudok nyilatkozni viszont mikor felraktuk a láncot érezhetően jobbakat aludt nappal is és éjszaka is!
Az egyik ismerősöm fiának 8 foga van mindegyik úgy bújt ki,hogy meg se nyikkant a gyerek csak anyuka azt vette észre,hogy megint 1 kint van,de ő is azt mondja,hogy nemtudja,hogy milyen lett volna nélküle!
Én bízok benn ,hogy nállunk nem lesz gond a fogakkal és használ majd a lánc mert 6 hónapos kora óta átalussza az éjszakát a fiam(kopp-kopp)
Mióta rajta van a lánc, kb este 9 től négyig alszik. Utána szopi és további szunya 7-8ig. Még csak egy hónapja hordjuk, emlékszem milyen volt előtte. Rémálom!
Most öt hós!
Érdekes, mi is használtuk 4 hónapos kora óta, de 8 hónaposan még egy foga se volt. Aztán elkezdték beleültetni a fülembe a bogarat, hogy azért nincs foga, mert rajta van a lánc... Hittem is nem is, aztán csak levettem. 1 hét múlva kint volt a fog:)))
Persze lehet hogy amúgy is kijött volna, csak vicces volt.
Azóta nem használjuk, van már 8 fog, nem volt vészes, most viszont jönnek a kisörlők:(
19:01-es vagyok!
Mostmár tudok tapasztalatot mondani a lánccal kapcsolatban!Kint van az első foga,egy kis nyűgösség volt csak,utóbbi 1-2 napban nagyon anyás volt de az éjszakát ugyanúgy átaludta(kopp-kopp)!remélem a többi fog is így fog kibújni,hogy csak azt vettem észre,hogy koccan a kanál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!