Milyen negatívumokat tudtok mondani a Peg Perego Uno babakocsira?
Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 17:27
1/5 anonim válasza:
Ha felém van fordítva a baba akkor a bolygó kerekek hátulra esnek elöl pedig a fixek maradnak, és ez nekem nehezen irányíthatóvá tette és idegesített :(
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
De amúgy súlyügyileg nem nehezebb fordítva tolnod? Csak mert nekem a mostanit nagyon nehéz és ezért akarok újat.
2011. febr. 19. 17:45
3/5 anonim válasza:
Súlyügyileg nem, szerintem elég könnyűnek számít (vagy csak enkem voltak előtte nehezebbek) amúgy minőségre nagyon jó, igazi puha finom anyagok, nem fapad.
Csak mondom engem ez borzasztóan zavart hogy amikor kanyarodni kell vele emelni kell a hátulját.
4/5 anonim válasza:
Bizony, nekem is ez volt vele a bajom!! Szinte irányíthatatlan ha feléd van a babád, és pld padkára fel-le tolni is lehetetlen így. Komolyan annyit bénáztam vele, hogy már égő volt...
5/5 anonim válasza:
A barátnőmé 3x szétesett, amikor harmadszorra vitte vissza már nem vállalta a cserét, vett egy másik márkájú kocsit. Újonnan vette és 7 hónapot bírt ki vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!