Hány évesen vállaltad az első babát? Szerinted mikor a legideállisabb?
Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 11:09
21/23 anonim válasza:
30 évesen szültem,de utólag már bánom!Az én elgondolásom szerint a legideálisabb 26-27-éves korban szülni.
22/23 anonim válasza:
22 évesen,és akkor úgy tűnt az az ideális kor!De most 35 évesen született a fiam,már 1 éves,és látom a különbséget,hogy sokkal tudatosabban,nagyobb türelemmel nevelem,mint a lányom(habár a lányom is nagyon helyes,jólnevelt...).
23/23 anonim válasza:
26 éves múltam, amikor megszületett a kisfiam. Szerintem 25-30 év között ideális az első gyerkőcöt vállalni. Bár én már korábban is szültem volna, hiszen 13 éve együtt vagyunk a párommal, de így jó. A másodikat is még 30 alatt szeretném. Meglátjuk apa mit szól hozzá:)De én 40 éves koromig simán szülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!