Hány évesen vállaltad az első babát? Szerinted mikor a legideállisabb?
Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 11:09
11/23 anonim válasza:
37. És nagyon örültem, hogy nem korábban. Ha újrakezdeném se szülnék 35 alatt. De mindenki másképp érzi. Én nem vágytam babára 30 alatt.
12/23 anonim válasza:
30 évesen
szültem volna én sokkal hamarabb is,de nem volt meg a körülmény,meg nem volt olyan férfi akinek érdemes lett volna.Sajna ki kellett gyógyulnom egy autoimmun betegségből is.
13/23 anonim válasza:
34 évesen, szintén későn találtam meg a páromat, lakás vásárlás és együtt éltünk még egy picit. Nehezebben is gyógyultam, mint a nálam fiatalabb anyák a kórházban. Őszintén? türelmesebb sem vagyok.
14/23 anonim válasza:
31 évesen szültem a fiamat,de azért mert akkor találtam meg az apukáját.Már volt egy házasságom 21 évesen,de akkor még nem voltam érett rá,és a férjem sem volt olyan.Ha hamarabb megtalálom a második férjem,akkor hamarabb szültem volna.
16/23 anonim válasza:
Én 27 voltam, és szerintem 25-30 között a legideálisabb az első babához.
17/23 anonim válasza:
az első babát a szakemberek 23-28 év között ajánlják.
18/23 anonim válasza:
26 évesen szültem a kisfiamat!
Szerintem 24-25 év a legideálisabb.
19/23 anonim válasza:
36 evesen. Elobb szerettem volna de igy alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!