4 hós kislányom régebben este 8 és reggel 6 között aludt. Kb.2 hete éjjelente újra 2X kel fel enni. Mit tegyek, hogy visszaálljon a régi rend?
szerintem nem kell átszoktatni a gyereket 4 órás evésre, majd ha igényli akkor magától átáll, egyik ismerős kislány 16 hónapos, és még mindig 5ször eszik egy nap, nekem 10 hónapos és már két hónapja 4 szer eszik egy nap.
Addig amíg nem igényli ne állítsd át, szerintem, de ez csak egy tanács.
Az esti "megtömés" nekem is bevált.4 kor 6kr 8kor evett, így éjjel nem ébredt üres gyomorral,Valószínű, hogy keveseket eszik s éjjel éhes. vagy próbáld fürdés előtt és után is megetetni, ilyet is hallottam már
Erről a megtömésről még nem hallottam,de mi úgy álltunk rá az éjszakai alvásra,h amikor csak nyüglődött,nem etettem meg,hanem megsimiztem,megnyugtattam./ hós,de meg sem tudom mondani,h mikor keltünk utoljára éjszaka.Azt olvastam,h nem az éhség kelti fel,hanem az idegrendszer áll be arra,h akkor ébredni kell.Ne gyújts villanyt,ne keríts nagy feneket az etetésnek.Nálunk elöször a 2-es etetést hagyta ki,utána az 5-öst is,most este 8-kor teszem le,7-kor ébred,és csak 8-kor eszünk elöször,majd négy óránként.
Szépen fejlődik,4 hós korára duplázta meg a súlyát,most 8 kg és hat hós.
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!