Másfél éves lányom napról napra, hétről hétre, rövidebb ideig alszik reggel. Mihelyst kivilágosodik, azonnal fent van. Normális ez?
Hát elképzelhető.Az én kisfiam is felébred,ha világos van,mióta sötét van a szobájában,8-ig alszik.
Ha nem akartok redőnyt,próbálj kitalálni valamit,hogy sötétebb legyen.
Ez meg okes,ertem.
de mi van nalunk,egesz ejjel nagyon rosszul alszik,aztan feljon a nap es huzza 10ig.mar olyan vilagos van a szobababn mint nappal,eleg eros izzot kapcsoltunk be neki de ez se segit.
Nálunk nyáron le kellett szedni a redőnyt (panelprogram-házfelújítás miatt). Fekete kartont ragasztottam az ablaküvegre + a függöny, ez segített. Amíg nem volt fent a karton, addig hajnal 5-kor keltünk.
Próbálj kreatívkodni, csinálj le-fel szerelhető kartont. Nekünk állandóra volt felcelluxozva, de mi nem használjuk másra a gyerekszobát, csak alvásra, ezért nem volt baj, hogy egész nap sötét van ott.
Én anyagboltban vettem normál vastag anyagot, kb. 250 ft/m - ért, és abból én varrtam meg a sötétítőt. Kb. csak az oldalait kellett beszegni, meg kettőt összevarrni, hogy elég széles legyen, szóval csak egyenesen kellett gépelni. A tetejére meg rá kell varrni ezt az összehúzó micsodát és kész. Persze csak ha megoldott egy varrógép, mert a varrodában nagyon drágán varrnak függönyt. De ideiglenesen még az is jobb, ha van egy vastag anyagot, és felteszed, amin nem süt át a nap.
Nekünk azért kellett, mert az elsőn lakunk, az ablak előtt van totál az utcai lámpa, teljesen bevilágítja a szobát. Így semmi nem jön be, de kifele sem látszik semmi. Kintről olyan, mintha nem is lennénk itthon, nem is látszik, hogy ég a villany....
Egyébként a fiam azóta kel hajnalban (6 körül) mióta órát állítottunk októberben.... :o/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!