Megmondták babátok vércsoportját?
Figyelt kérdés
Én a mai napig nem tudom! A kórházba nem írták be a kiskönyvébe és rákérdeztem a védőnőmnél és azt mondta ha kíváncsi vagyok rá, akkor fizetni kell a vizsgálatért! Ez tényleg így van? És mennyibe kerül?2011. febr. 17. 21:33
11/21 anonim válasza:
Nekünk automatikusan beírták az eü könyvébe.Én 0 Rh+ vagyok,a kisfiam az apukája vércsoportját örökölte,ő B Rh+.
12/21 anonim válasza:
Nekünk nem mondták meg, nem is írták be sehová. Mindketten A RH+ -ak vagyunk a párommal, akkor a babám is csak az lehet? Ezt meg tudjátok mondani?
13/21 anonim válasza:
Az én anyukámnak és az apukámnak is megegyezik a vércsoportja az öcsém ennek ellenére teljesen más vércsoporttal született. A kórházban elég bunkón viselkedtek, megjegyzéseket tettek, hogy ha az anyukának ez esetleg kínos nem írják bele a kis könyvébe, és sehol máshol nem tüntetik fel. De később kiderült, hogy az egyik nagyszülőtől örökölte a más vércsoportot. De neki is bele van írva a könyvecskéjébe (2003-ban született)
14/21 A kérdező kommentje:
Nekem is még megvan a születési kiskönyvem és bele van írva a vércsoportom és a fiamnál meg üres az a rész. Megnézem majd a zárójelentést, de biztos nincs benne a kisfiam vércsoportja, mert akkor emlékeznék rá. Nekem ezt mondta a védőnő hogy fizetni kell érte, de majd rákérdezek a gyerekorvosnál is.
2011. febr. 17. 22:56
15/21 anonim válasza:
Az Uzsokiban szültem 9,5 hónapja. Megmondták, írták. A kiskönybe is bevezette a védőnő. A lányomé 0+, mint az enyém.:)
16/21 anonim válasza:
Szia!
Mindhárom gyerekem zárójelentésében szerepel a vércsoport, a kiskönyvükben nem.
Én RH- vagyok, a férjem +, mégis mindegyik - vércsoportú lett.
Viszont bármilyen beavatkozás (nálunk mandulaműtétek)előtt, külön volt díjmentes vércsoport meghatározás.
17/21 anonim válasza:
Decemberben szültem a Szent Imre kórházban. Nem határozták meg a baba vércsoportját. Ugyanitt 14 évvel ezelőtt az első gyerekemnél kaptam róla egy külön papírt, amit a mai napig őrzök. Az indoklás az volt, hogy sok esetben volt gondjuk a meghatározásból (kiderült, hogy nem az az Apa, akit hittek), illetve ha bármilyen baja lesz a babának, manapság a gyors laborokban percek alatt elemzik a levett vért.
18/21 anonim válasza:
Mindketten 0+-ak vagyunk, így nem volt kérdéses, hogy a fiunk is az.
Egyébként ezt meg is mondták a kórházban emlékeim szerint:)
19/21 anonim válasza:
Nekünk a kórházi zárójelentésen rajta volt, 0+, mint mi. Ezenkívül rajta volt a súlya, hossza, fejkörfogata, az, hogy a PKU szűrés megtörtént, hallásvizsgálat és csípőszűrés, BCG oltás.
Semmiért nem fizettünk, 3 napos Kútvölgyi kórházi tartózkodás után ezt adták ki.
20/21 A kérdező kommentje:
A kórházi zárójelentésen nem a baba vércsoportja van, hanem a miénk, anyáké! Onnan jöttem rá hogy oda van írva hogy mintavétel ideje: 2010. március 1. A kisfiam 22-én született! Úgyhogy az az én vércsoportom, nem a fiamé. Szerintem ti is elnéztétek. Van egy rész hogy újszülött és ott van a súlya, hossza, fejkörfogata stb. Azok az adatok az övé, sajnos a vércsoport már ránk vonatkozik.
2011. febr. 18. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!