A kórházban szülés után megnézik a babák
vércsoportját?
Figyelt kérdés
Vért vesznek, azt tudom. Azt viszont nem értem, hogy a kisbabák vércsoportját miért nem írják be az ott kiállított gyermekegészségügyi kiskönyvbe, vagy miért nem írják rá legalább a kórházi zárójelentésre. Ti tudjátok-e és ha igen honnan?
Nálam nézték, mert A- vagyok, így muszály volt. De most hogy mondod, nem is tudom, be van -e írva a könyvébe...
Én is úgy gondolom, hogy alap lenne, hogy mindenki tudja a vércsoportját, és a személyibe be legyen írva. Én is csak a terhességem alatt tudtam meg...
Apám egyszer kérdezte, hogy megtudhatná-e, azt mondták, persze, 6.000,-ft-ért elvégzik a vizsgálatot...
2009. jan. 13. 21:40
3/17 anonim válasza:
az én fiamnak rajta volt a zárójelentésén! kötelező ráírni, ez kb olyan fontos, mint a neve
4/17 anonim válasza:
Én a II. Klinikán szültem,a kisfiam záróján rajta van a vércsoportja.
Igaz,én 0 negatív vagyok,így meg kellett nézniük,hogy van-e ellenanyag.
6 hós kicsi fiú anyukája
5/17 anonim válasza:
Szia! Nekünk nincs rajta se a zárón ,se a kiskönyvben. Én sem értem miért.
Amúgy annak idején amikor én meg szerettem volna tudni a vércsoportom,elmentem vért adni. Ott úgy is megnézik,nem kellett érte fizetni és még segítettem is valakin. :)
2009. jan. 13. 22:03
6/17 A kérdező kommentje:
Megnéztem még egyszer, sem a kiskönyvben, sem a zárójelentésen nincs. Debrecenben szültem (Kenézy). Van más is, akinek nincs felírva, vagy csak nekem?
2009. jan. 13. 22:08
7/17 anonim válasza:
Én Szigetváron szültem és se a záróban se a kiskönyvben nincs pedig a cukrát is nézték állandóan mert cukros voltam.
2009. jan. 13. 22:17
8/17 anonim válasza:
Én Tatabányán szültem augusztusban, nekünk sincs rajta sem a zárón,sem a kis könyvben.Nem értem miért, én is hiányolom!
2009. jan. 13. 22:20
9/17 anonim válasza:
Csak akkor nézik meg a vércsoportját a babának,ha vércsoport összeférhetetlenség ténye áll fenn az anyával,de akkor se mindig írják be a kiskönyvbe,gyakran csak a zárójelentésbe.
2009. jan. 13. 22:22
10/17 anonim válasza:
Én aSzent Imrében szültem ,és nincs rajta semmilyen vércsoport eredmény!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!