Szóval? Senki nem volt még a Balatonon a gyerekével? Egy jó helyet szeretnék, ami valóban gyerek/bababarát.
A strand Balatonalmádiban nagyon szuper, kifejezetten gyerekbarát, én azt nagyon tudnám ajánlani! A lellei strand sem rossz, de az almádis kategóriákkal veri!
Konkért szálláshelyet sajna nem tudok ajánlani, mert mi 1-1 napra szoktunk csak menni, hozzánk viszonylag közel van a Balcsi.
Mi Keszthelyen voltunk, a Libás strand közelében béreltünk házat, az a strand kimondottan gyerekbarát.
Sajnos olyan házat nem találtunk, ahol fel lettek volna készülve babára, így mindent vittünk: etetőszék, utazóágy, babakocsi. Ebből okulva most vettünk egy nagyobb csomagterű autót...
mi is Balatonlellén voltunk 15 hónapos kisfiunkkal egy apartmanban, 5 percre a parrtól és szuper volt. Csak utazóágyat és babakocsit vittünk(ez volt az etetőszék is egyben), a fürdést megoldottuk arra az egy hétre a tus alatt és nem volt semmi gond.
Szállodába én nem szívesen mennék picivel, tavaly egy éjszakára kipróbáltuk Siófokon, de rettenet volt, mert egy szoba van, ha elalszik a pici, akkor nem hagyod ott a szobában egyedül, akkor meg te is feküdj le 8-9kor? Mondjuk az elalvás is nehezen ment, mert rossz volt a klíma.
Szerintem is kibéreltek egy házat és kész. Mi két hónapossal voltunk, ha nem csak ti mentek, hanem családtagok, vagy barátok is, akkor az etetőszéket tedd be hozzájuk.
Mi két hónapossal voltunk full nem bababarát házban,
se gyerekkád, se semmi, feltaláltuk magunkat.
De ott volt a nővérem másfél éves fia is, neki nem hoztak etetőszéket, de neki már ágyat se.
Szuper nyaralás volt!
Kolping hotel, se Zakhyntos szóba se jön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!