Szóval? Senki nem volt még a Balatonon a gyerekével? Egy jó helyet szeretnék, ami valóban gyerek/bababarát.
Fogod magad elmész egy szállodába, panzióba és kész.
nem kell ezen fél évig angyalni, túlbonyolítani.
Én nem azért járok külföldre nyaralni, mert az a menő,hanem mert ha már ezn Föld nevű bolygón élek, szeretnék megismerni minél több helyeté samíg van rá lehetősdégem akkor minden évben máshova megyek.
Ennyi ebbe betartozik Zakhintosz is.
Balatonra is és már helyre Mo-on is szoktunk járni 1-1 npar, esetleg hétvégézni.
De soha nem bababrát szállodaába, vagy wellesspalotába, hanem panzióba, vendégházba.
Másfél évesekkel bababarát hely?
Kibérelsz egy házat és kész. Az meg bőven van a Balaton körül, szóval most akkor most pontosan milyen válasz érdekel? Bérelhető házak linkje?
Megjegyzem, ha elmész 1 hétre a Balatonra, egy lyukas kanyival nem fog neked kevesebbe kerülni, mint a görög nyaralás.
Jó hogy van aki ilyen lazán veszi. MI még nem voltunk sehol nyaralni velük. Gondolok itt arra hogy van-e a házban etetőszék, utazóágy, fürdőkád, stb. mert ugye ha bepakolom ezeket az autóban plusz az ikerkocsi, akkor még sehol a cucc, szóval, igenis fontos hogy olyan dolgokkal legyen felszerelve egy nyaraló, ami a babák igényeit is kielégíti. nekünk nem olyan egyszerű, hogy megalszik köztünk a gyerek és kész, mivel kettő van.meg nem muszáj a babakocsi, majd felveszem.
Voltunk már Görögországban is, még gyerek nélkül, tudom mi mennyi, inkább az utazás hossza miatt ráérünk még oda menni.
Hát, érdekes, nekem egy nagyobb és egy ikerpár van, én irtam az utolsó hozzászólást. Nekem 2 évesek most, de nyáron nem aggódtam halálra a dolgot. A hátsó ülés elé pont befér az utazóágy, amiben primán lehet aludni. Fürdetőkád már nem kell, azért pár estét meg lehet úgy fürdetni, hogy zuhany alá beállok, apa beadja a gyereket, megfürdetem a karomban és kiadom törölközni. Babakocsit azt vittünk, az igaz. De ennyi.
És egy másfél éves gyerek már nem baba szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!