Mivel sűríted 8 hónapos babád ételét és miket eszik?
Figyelt kérdés
Én már adtam neki a mi főzelékünkből ami bolti tejjel volt rántva,imádta.De a védőnő és más anyuka szerint még ne adjak bolti tejet tartalmazó ételeket,mert lehet hogy most nem lett baja tőle de később allergiás és asztmás is lehet emiatt.Szerintetek is így van?És akkor mivel sűrítsek?Sinlactól úgy hallottam elég más lesz az íze és nem is nagyon kedvelik a babák ahozz pedig elég drága hogy csak próba miatt vegyek.Ti mivel csináljátok ha ezekkel nem?És 8 hónapos babád evett már pl.kenyeret és ha igen mit tettél rá?2011. febr. 17. 10:01
1/1 anonim válasza:
Ez nem igaz. Hamarabb lesz allergiás,ha később kap ilyen ételeket. Én mindháromnak korán adtam tejet,8 hósan már majdnem mindent ettek,amit a család többi tagja. Egyik sem asztmás vagy allergiás. Kenyérhajat,kiflit pedig már 6 hónaposan is rágcsáltak.
Csak most divat mindentől tiltani a babákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!