Miért döntöttetek úgy, hogy egy gyermeketek lesz/van?
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 21:21
11/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Azt nem írtam, most 3 éves. Imádom! És egyáltalán nem fáraszt, rengeteget jövünk megyünk.
12/15 anonim válasza:
35 évesen szültem az elsőt.
Most 38 évesen szülöm a másodikat.A férjem nem igazán akarta...
Szerintem az, hogy ki hogy viseli a nemalvásos idegörlős örökmozgást, az alkati kérdés.Szerintem a lányomtól egy szentnek is kihullana a haja, mégis imádom és ha tehetném szülnék mégegyet.Szóval három lenne jó.:)))
13/15 anonim válasza:
43 évesen szültem az elsőt. Sokak szerint ő is "csodababa":). Szerencsés vagyok mert összejött, mert nyugodt, kiegyensúlyozott, mosolygós baba.:) És nagyon szeretnénk még egyet, bár vannak félelmeim a párom miatt akinek nehéz a természete, könnyen felkapja a vizet. Az anyagi helyzetünk nekünk se fényes. A párom közalkalmazott, én pedagógus vagyok.
14/15 Nigra válasza:
Azért mert bőven elég egy. :D Nekem is páromnak is.:D Elég egyszer végigcsinálni az éjszakázást a pelenkázást a hisztiket. Meg én amúgy s egy karrierista pics@ vagyok:D Nem bírom se idegileg se sehogy az itthonlevést... fél éves volt a gyerek amikor már mentem vissza 4órában. Nem kell több...pedig még csak 21 vagyok :D
15/15 anonim válasza:
Mindig is egy gyerekre vágytam,én is egyke vagyok tehát tudom mi az.És szerencsére a páromnak is ez a véleménye,hogy elég egy.A mai világban egyébként sem engedhetnénk meg magunknak,hogy több legyen.Néha még így is elég nehéz.És ennek az egynek mindent szeretnénk megadni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!