Miért döntöttetek úgy, hogy egy gyermeketek lesz/van?
- Lakáshitel, és kicsi a lakásunk még egy gyerekhez. Főleg, ha más nemű lesz.
- Férjemnek bizonytalan az állása. Egyszer kirúgnak embereket, aztán pár hónapra másokat vesznek fel stb.
- 34 éves vagyok és nem épp egészséges
A legfőbb indok inkább a betegségeim. Az első babát is majdnem elveszítettük, a mai napig nem értjük hogy maradt életben a 27. héten. "Csodababa" így nem kockáztatunk.
32 évesen szültem első és egyetlen magzatom, aki most egy 15 hónapos kisfiú.
Az orvosok nem javasolnak másik babát. Egy csodálatos, problémamentes terhesség zárult egy komplikált, életmentő (először csak a babának életmentő, aztán én komplikáltam)császármetszéssel befejezett szüléssel.
Én 35 voltam, mikor szültem, és világéletemben egy gyerekre vágytam, és mázlim volt, mert a férjem is ilyen. Inkább a biztonság dominál nálunk is. El is kell indítsuk majd ezt a gyereket. A másik ok, hogy vannak vele egykorú unokatestók, vegyesen fiúk-lányok, szóval nem lesz "egyedül" :)
Ja, és nekem semmilyen problémám nem volt, sem idegi, sem fizikai, nagyon jól viseltem, a 8.hónap végéig dolgoztam, már a főnököm se értette, miért "tolatok" be nagy hassal minden nap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!