Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért döntöttetek úgy, hogy...

Miért döntöttetek úgy, hogy egy gyermeketek lesz/van?

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 21:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mert nem tudnék többet felnevelni (anyagilag). Nincs biztos állásom és mert már 32 éves vagyok. A korom nem is annyira inkább csak az anyagiak dominálnak főként. Felvettem lakásra hitelt, hogy majd kicsit nagyobb(49m2-->65m2) lakásba jöhet még egy gyerek és hát visszafelé sült el.
2011. febr. 16. 21:31
 2/15 A kérdező kommentje:
Gyönyörű egy ország....
2011. febr. 16. 21:35
 3/15 anonim ***** válasza:
38 évesen szültem első és egyetlen lányomat. most azonnal nem szeretnék még egyet, elég egyszerre egy pelenkás, éjjel ébredős, napközben örökké mozgó szuper kiscsaj. Később már a korom miatt nem kockáztatok, illetve nem is biztos, hogy bírnám az újabb éjszakázást, a 24 órás szolgálatot.
2011. febr. 16. 21:37
 4/15 anonim ***** válasza:
28 éves vagyok! Van 1 3 éves lányom! Minden vágyam még egy baba!Egyik indok amiért nem lesz az anyagiak! A másik meg a férjem! Ő nem akar még egyet! :(
2011. febr. 16. 21:43
 5/15 anonim ***** válasza:
32 évesen szültem a lányomat aki most 15 hónapos. Idegileg nehezen bírom, sokszor már annyira kimerült vagyok, egész nap és minden nap vele vagyok, soha senki nem vigyázott még rá- mert nincs kire bízzam néha. Anyagilag szülhetnék még vagy 10-et, de se a korom, se az idegrendszerem nem elég megbízható.
2011. febr. 16. 21:55
 6/15 anonim ***** válasza:

- Lakáshitel, és kicsi a lakásunk még egy gyerekhez. Főleg, ha más nemű lesz.

- Férjemnek bizonytalan az állása. Egyszer kirúgnak embereket, aztán pár hónapra másokat vesznek fel stb.

- 34 éves vagyok és nem épp egészséges

A legfőbb indok inkább a betegségeim. Az első babát is majdnem elveszítettük, a mai napig nem értjük hogy maradt életben a 27. héten. "Csodababa" így nem kockáztatunk.

2011. febr. 16. 22:00
 7/15 anonim ***** válasza:

32 évesen szültem első és egyetlen magzatom, aki most egy 15 hónapos kisfiú.

Az orvosok nem javasolnak másik babát. Egy csodálatos, problémamentes terhesség zárult egy komplikált, életmentő (először csak a babának életmentő, aztán én komplikáltam)császármetszéssel befejezett szüléssel.

2011. febr. 16. 22:01
 8/15 anonim ***** válasza:
35 évesen szültem, és egyedül maradtam vele. Esélyem sincs mégegyre, és nem is bírnám fizikailag sem.
2011. febr. 16. 22:10
 9/15 A kérdező kommentje:
Úgy látom aki 30 felett szült az általában nehezebben viseli a nehézségeket.
2011. febr. 16. 22:13
 10/15 anonim ***** válasza:

Én 35 voltam, mikor szültem, és világéletemben egy gyerekre vágytam, és mázlim volt, mert a férjem is ilyen. Inkább a biztonság dominál nálunk is. El is kell indítsuk majd ezt a gyereket. A másik ok, hogy vannak vele egykorú unokatestók, vegyesen fiúk-lányok, szóval nem lesz "egyedül" :)

Ja, és nekem semmilyen problémám nem volt, sem idegi, sem fizikai, nagyon jól viseltem, a 8.hónap végéig dolgoztam, már a főnököm se értette, miért "tolatok" be nagy hassal minden nap :)

2011. febr. 16. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!