Anyukák! Albérletbe vagy sajátba laktok?
Kedves Utolsó!
Én is nagyon remélem:-))))
Kedves Utolsó-előtti!
Öröklésen kívül nem tudok másra gondolni hogyan lehet nagyon fiatalon valakinek lakása...!
Albérletben,saját kilátásban sincs!:(
Hitelt nem szeretnénk felvenni,félre tenni nem tudunk sajnos!:( Ez van!:(
De van egy 17hónapos kisfiunk,aki mindennél többet ér nekünk!:)
off:
nekunk is hitel mente lakasunk van.26 vagy a ferjem 28.
Nem orokoltuk.Kulfoldon dolgozunk es letorlesztettuk a hitelt ami volt rajta.
Ferjem 17 eves koratol dolgozott iskola mellett en pedig 18 eves koromtol.
En kozmetikus elektrokozmetikus sminkes vagyok es van kereskedelmi vegzettsegem is. A ferjem epitoiparban dolgozott.
O heti 6 en heti 7 napot dolgoztam.Mar 3 eve kulfoldon vagyunk.Most lejart a hitelunk es el is akarjuk adni.
Nagyon rossz kornyeken van a lakas es kb 1000000 eves.Ujjitgattunk rajta, de ellol meg a falak es a vazatekek regiek.A teto is beazott a telen 2szer is.A lakokozosseg meg szart a fejunkre es onerobol kellett megcsinaltatni.
Nyilaszarokat cserelyunk a bejarati anton a nappaliban es a wcben, de a halora es akonyhara mar nem volt penzunk.
1.5 szobas kis lakasrol van szo amire rakoltottunk kb 7.5-8 milliot az evek soran, de kb 4 max 5 millioert tudjuk eladni.Ez aztan az uzlet.Alig varom, hogy megszabaduljunk attol a lakastol!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!