Hason alvó babának hány hónapos kortól ajánlott az alvózsák? Lerúgni ugye nem tudja a takarót, csak kimászhat alóla. És az alvózsák (vastagnak mondanám) alá, menyire kell felöltöztetni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 15:44
1/5 anonim válasza:
Én már akkor hálózsákot használtam, amikor elkezdte előre tolni magát. Attól függ, milyen meleg van. Ha meleg, elég alá csak egy bady, rövidujju, ha kicsit hidegebb, akkor hosszuujju. Ha hideg van, adj alá rugit.
2/5 anonim válasza:
én ahogy bejött a hideg zsákba teszem ,alatta 1 body, és takaró. reggel ha felkel akkor szokott takaró alól kimászni, de éjjel nem igazán.
3/5 anonim válasza:
Én kb 1 hónapos kora óta abban altatom a kisfiamat, már 2 éves. Mi panelban lakunk, elég meleg van, így én egy rövid kezes-lábas pizsit adok alá. Az én fiam már menni is remekül tud benne. :)
4/5 anonim válasza:
Vastag, bélelt hálózsákunk van most télre, egy hosszú ujjú bodyt adok alá kisfiamra. Ha jön a tavasz, és jobb idő lesz, akkor elővesszük a közepesen bélelt zsákot, szintén egy hosszú ujjú bodyval.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Azt hiszem nekem közepesen vastag hálózsákom van. Az jó a 20 fokos szobába?
2011. febr. 17. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!