Fél éves korig írja ki a doki a tápszert, utána mindenki megveszi teljes áron, vagy van valami megoldás erre?
Meg kell venni teljes áron, vagy felhagysz a tápszerrel és tejet adsz neki.
Én 21 hóig tápszert adtam a lányomnak, utána tejet.
De 1 év felett elvileg már csak reggel-este kell a tápszer.
Persze hogy jó, az is tápszer, csak más a neve, de ha megnézed a dobozát, rajta van hogy anyatejkiegészítő tápszer.
Én is tejitalt adok 13 hónapos kora óta (akkor fogyott el a 9hónapos tápszer) a lányomnak. Most 16 hónapos.
1.vagyok, jó a tejital is, jó a 2-es és a 3-as tápszer is, de jó a tej is.
Mindegy, csak napi fél liter tejalap legyen :)
Nagyon rendes dokid van, hogy eddig kiírta.A mienk csak fél évig volt hajlandó.
Sajna teljes áron kell ezután megvenned.Ha jóllakik a kettes tápszerrel, az is jó.De jó a tejital is.
Amint betöltötte babád az egy évet, nyugodtan elkezdheted bevezetni a tejet.(Én inkább a tejet választottam, mint a tejitalt.)
Gyerekek, az nem a doki kedvességén múlik, hogy meddig írja fel a tápszert! Egyes tápszereken (a sima, anyatej-helyettesítő tápszerek) csak a baba féléves koráig van támogatás. A speciális, Ha, Ar, stb tápszereken pedig akár kétéves korig.
Szóval az, hogy meddig írható fel a tápszer, az attól függ, hogy milyen tápszert eszik a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!