A te babád "hobbija" is az, hogy lerugdossa magáról a takarót? Ahogy betakarom rögtön lerugja még álmában is.
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 10:52
2/12 anonim válasza:
Bizony. Séta közben betűröm már alá a takarót, de addig mozog, míg ki nem szedi, és kidobja a babakocsiból. 1éves. :-) Este sem engedi magát betakarni, akkor inkább nem alszik el. A kezét meg nehogy be merjem takarni, se kesztyűt ráadni, mert akkor aztán...... szóval nálunk is ez van. :-)
3/12 anonim válasza:
Napközben takaróban alszik és van, hogy lekerül róla, de éjszaka ezért alszik hólózsákban, nagyon szereti, ha előveszem tudja, hogy alvás jön. 1 éves
4/12 anonim válasza:
Igen:-) Másfél évesem már azóta nem engedi betakarni magát, mióta megfordult a kiságyban. A hálózsákot sem engedi, ordít, rúgkapál, míg le nem veszem:-( Úgyhogy nála 24 fok van éjszaka, mert takaró nélkül tud csak aludni.
5/12 anonim válasza:
Igen az enyém már 3 éves, de még mindig hálózsákban alszik, mivel sereg forog álmában lerugdossa ha takarót ha nincs éppen hálózsákban.Ezért ameddig csak tudunk venni háló zsákot addig abban altatom benne.Csak akkor adom rá amikor már elalszik, mert előtte nem engedi, hogy belebújtassam a hálózsákba.
6/12 anonim válasza:
Az én kisfiam az ellenkezője. 3 hónapos lesz, és reggel rendszeresen arra megyek be a szobájába, hogy nem látszik ki a takaró alól. Valahogy a fejére ügyködi :)
7/12 anonim válasza:
Az enyém még kicsi, 10 hetes, de a frász tört ki, amikor egyik éjjel arra mentem be, hogy teljesen kitakarózott. (A másik rémálmom, hogy a fején találom egyszer a takarót.) Be szoktam tűrni a kiságy rácsához, hogy ne huzgálja le-fel.
8/12 A kérdező kommentje:
3hónapos a babám. Ha hálózsákba teszem nem alszik míg le nem tujamagárl szedni, ugyhogy nagyon melegben alszunk, én meg nem bírom a meleget, de muszáj h takaro nélkül se fázzon a kicsi.
2011. febr. 16. 11:41
9/12 Jázmin anyucija válasza:
Az én kicsim 10 hetes, ő is szereti rendszeresen lerugni magáról a takarót. Mostanában a takarója végéhez szoktam tenni éjszakára egy plédet összetűrve, így nem bírja annyira emelgetni, hogy lemenjen róla. Napközben elviseli magán, akkor nem akar kibújni alóla. :)
10/12 anonim válasza:
Nálunk megvárom, míg a lányom elalszik, aztán betakarom, mert nem alszik el betakarva. Vagy vastagabb rugiban altatom, vagy vékony rugi+hálózsák, mert sokszor éjjel is lerugdossa a takarót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!