Mit gondoltok a tv miatt alszik nyugtalanul a kisfiam?
Figyelt kérdés
A védőnőm szerint igen, pedig max. napi 1 órán át megy a tv.2011. febr. 16. 09:49
11/15 anonim válasza:
Nálunk is sokat tévézik a nagyobbik, így gyakran van, hogy nézi a kicsi is. Nem ördögtől való dolgok ezek:-)
12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. febr. 19. 12:40
13/15 anonim válasza:
Mi egyáltalán nem nézünk tévét (készülék sincs otthon ), mégis nyugtalanul alszik sokszor. Én sem hiszem, hogy ilyen korban összefüggés lenne a kettő között.
14/15 anonim válasza:
szerintem nem, és ezt azért gondolom, mert anyósoméknál egész nap megy a tv, akkor is, amikor ott van a kisfiam és így is ugyanúgy végigalussza az éjszakát!
majdnem dobtam egy hátast, mikor megtudtam, hogy még akkor is nézik a tv-t MELLETTE a szobában, mikor már alszik! mégsem zavarja. el nem tudom képzelni, hogy tud így aludni, mégis megy neki. szerencsére már ritkulnak az ottlétek (volt egy hasi műtétem, ami miatt náluk volt néhány napig és azóta többször, de már gyógyulgatok lassan).
15/15 anonim válasza:
Nem hinném, az én kisfiam a tv-n alszik el mindig.Ő ezt szokta mondjuk meg, mert én képtelen vagyok úgy aludni, ha nem megy a tv.A mi szobánkba, éjjel is be van kapcsolva, de van hogy az övé is úgy felejtődik, még is alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!